De Amsterdamse fractie van Forum voor Democratie (FVD) stelde gisteren tijdens de gemeenteraadsvergadering van de stad vragen over de politieagenten die afgelopen zondag in uniform meededen aan de gebedsdienst van de Blauwe Moskee. In de jubelrapportage van de staatsomroep NOS waren politieagenten en enkele brandweerlieden in uniform te zien die biddend op de vloer lagen en zich onderworpen aan de islam. Het FVD wil o.a. weten of de in uniform aanwezige politieagenten en brandweerlieden hiervoor toestemming hebben gekregen vanuit hun werkgevers.

Op de sociale media werd er met ongeloof en woede geregeerd op de biddende politieagenten in de moskee, welke zeker in de hoofdstad wel hele nauwe banden onderhouden met diverse islamitische organisaties. Annabel Nanninga van het FvD stelde 11 vragen aan het gemeentebestuur om opheldering te krijgen over o.a. de rol van de betreffende overheidsorganisaties hierbij, wat het bestuur zelf denkt over het in uniform praktiseren van de islamitische godsdienst en over de relatie tussen de desbetreffende moskee en de salafistische moslimbroederschap.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Forum voor Democratie bevraagt Amsterdams gemeentebestuur over politieagenten in moskee”

  1. Wat moet je nier nog over zeggen,walgelijk? Verraad? Buigen voor de islamisering? Een recept voor burgeroorlog? Ik wordt er depressief van, het is te triest voor woorden om Nederland/Europa zo te zien afzakken. Het gebrek of onwil om zich te verdiepen in de ware aard van de islam is schokkend, horende doof en ziende blind lopen ze als lemmingen naar hun ondergang. Het is, ik citeer, alsof de Joden in de 2de WO dringend in de rij staan voor een kaartje naar Auswitsch.

  2. Kato Lieke, Kerkrade

    En nogal in politie uniform ! Dienen agenten niet neutraal te zijn en in burgerkledij aan religieuze ceremonies deel te nemen ? Zou er in Holland dan geen Scheiding Kerk en Staat wezen

  3. In de oorlog had je veel Nederlanders die heulden met de vijand .Na de oorlog zijn ze kaalgeschoren en opgesloten. Dat gebeurt er met nsbers.

Trending

%d