Nederland opgeschrikt door biddende politie in de moskee

De sociale media barstte bijna uiteen van kritiek toen gisteren bekend werd dat vanwege het islamitische Suikerfeest politieagenten zaten te bidden in de moskee. De staatszender NOS bracht dit in een propagandaverhaal over de zegeningen van de islam en de bijhorende feesten. Vanuit een Amsterdamse moskee werden de kijkers een aantal biddende agenten voorgeschoteld, dit terwijl de lokale politie in die stad vooral uitblinkt in het niet oplossen van misdrijven en laks optreden naar criminelen.

Het is vanuit de Blauwe Moskee in Amsterdam dat de NOS deze beelden heeft geschoten, een plek waar volgens de omroep ‘een van de weinige gebedshuizen in Nederland wel een dienst’ draait. Deze moskee en haar medewerkers kwamen de afgelopen jaren vooral in het nieuws vanwege buitenlandse geldschieters uit salafistische oliestaten als Qatar en Koeweit. Daarnaast komen er met regelmaat predikers met een salafistische achtergrond een voordracht houden.

Opvallend is dan ook dat de lokale politie ervoor kiest juist in deze moskee aan het publiek te laten zien dat men zich tijdens het Suikerfeest onderwerpt aan de islam.

14 comments

 1. Stelletje landverraders , hebben ze daar wel tijd voor , met zo,n burgemeester krijg je deze walgelijke toestanden .

 2. Op dit bericht heb ik al eerder gereageerd,
  Helaas geldt hier op reactnieuws geen vrijheid van meningsuiting, en is mijn reactie niet gepubliceerd.
  Ze willen niet dat de waarheid gehoord wordt.

  NVDR: Aanhangers van een haatsekte krijgen hier geen platform, tenzij ze iets inhoudelijks bijdragen.

 3. Nadat ze volledig worden vernederd in moslimwijken zijn onze agenten nu volledig aan het cucken voor de islam. ZIEK!

 4. Zo lang deze burgermeester van Amsterdam ook deels over de politie gaat zal er heel weinig veranderen

  .

 5. En dan durven ze nog te zeggen dat het niet klopt dat Nederland zou islamiseren, het is een schande dat de politie hieraan meedoet. Ze onderwerpen zich aan de islam om het de moslims naar de zin te maken. Belachelijk, komen ze weleens in een kerk of Joods gebedshuis, nee, maar wel vooroverbuigen en knielen in de moskee. Dat ze zichzelf nog in de spiegel aan durven kijken. Hoe is het mogelijk.

 6. voor anderen is het niet geoorloofd in uniform te laten zien wat je gelooft door middel van symbolen of sieraden. dit soort reclame mag blijkbaar wel??

 7. Voor WOII werden de NSB beschermddoor de overheid en politie,
  Tijdens WOII hielp de politie ijverig joden op te pakken,
  Na WOII werden de communisten op de korrel genome en
  nu zijn het de vriendjes van de islam.

Comments are closed.