Marc Van Ranst, de ‘expert’ van de overheid in dit land temidden van de huidige coronaramp met al 9000 doden (‘het is maar een griepje’, ‘ga rustig skiën in Italië’, ‘mondmaskers hebben geen zin’) noemt het Vlaams Belang in een haattweet ‘het virus’.  Op dit ogenblik en in zijn rol kan daaronder enkel het verwoestend dodelijke coronavirus begrepen worden.

Zijn tweet ziet er zo uit:

Uitgerekend op het ogenblik dat in dit land al meer dan 9000 doden gevallen zijn door het Chinese longvirus, vindt dé man die als geloofwaardige woordvoerder naar voren wordt geschoven door de Belgische én de Vlaamse regering het nodig om de intussen meer dan 800.000 kiezers van het Vlaams Belang gelijk te stellen aan ‘het virus’.

Op dit ogenblik, middenin de coronaramp, en in zijn rol, die van ‘woordvoerder’ van de regeringen inzake het coronavirus, kan er geen twijfel over bestaan dat hij met ‘het virus’ de dodelijke Chinese longziekte bedoelt.  Ook de verwijzing naar ‘anderhalve meter afstand’, die we vandaag moeten houden tegen het coronavirus, bevestigt dat.

Marc Van Ranst heeft een uitgesproken sympathie voor de extreemlinkse PVDA:  onlangs wilde hij nog deelnemen aan een PVDA-propaganda-actie rond 1 mei.  Pas na protest vanwege VB en N-VA kwam hij daarop terug.

Marc Van Ranst verzuimde bij de uitbraak van het Chinese longvirus te doen wat moest gedaan worden: meteen alle vluchten naar China stopzetten, de grenzen sluiten, en iedereen die in België aankwam per vliegtuig verplicht in quarantaine zetten.  De viroloog Marc Wathelet die de regering wél tijdig waarschuwde, is dan ook duidelijk:  België blunderde, en Marc Van Ranst vertelt om het even wat.

Het ergst van al is dat Van Ranst op deze manier het draagvlak bij het volk voor de rijkelijk laat genomen noodzakelijke maatregelen tegen de Chinese longziekte actief ondermijnt.  Hoe lang gaat het nog duren, voor de N-VA in die ‘Nationale Veiligheidsraad’ op tafel klopt en eist dat die man zich ofwel professioneel opstelt, ofwel ophoepelt?  Hallo, Jan Jambon?

Opgestapelde doodskisten, intussen al meer dan 9000. De prijs van de leugens van pers&regime in België.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

12 reacties op “Marc Van Ranst noemt Vlaams Belang ‘het virus’”

 1. Marcske heeft het gehad. Kruip terug achter uw bureel en doe waarvoor u bent aangenomen. Die paarse truien vond ik wel mooi.

 2. Linksoloog Mei-68 fossiel, Bokrijk

  Leve Marc Van Marx !

 3. Peter Wauters

  Mediageil manneken dat nu zijn doorstart maakt voor de politiek , op naar alle voordelen van een politicus ! wij zullen zijn inkomen wel verzekeren zoals van die andere klungelaars !!

 4. Marxistisch Socio-Poltico-Antropoloog, Pyongyang

  Wij Linksologen verpakken onze ideologie als vermeende “wetenschap” (sic) op kosten der Economisch Produktieven tot het BNP en laten onze 4-ologe Marc zijn Amanda sympathie via zijn Twitter klieren afscheiden

 5. Linksologenofoob

  Telkens hij weer komt bazelen op TV zet ik onmiddellijk de klank af zodat mijn TV plots een aquarium lijkt met een lelijke vis die telkens een andere kleur heeft afhankelijk van de kleur der trui die de Linksoloog-4-oloog uit zijn omvangrijke collectie die dag draagt.

 6. Marc u bent van opleiding zogezegd Viroloog ? maar weet u Marc , sinds het begin van de corona pandemie, stelt u zich meer en meer aan als politieker ? en tracht zo op een nonchalante houding , zo veel mogelijk aandacht te krijgen , Marcske maakt u niet ongerust , dat heeft u al ? MAAR SPIJTIG GENOEG IN DE NEGATIEVE ZIN , u bent juist zoals onze super politiekers , je bent een perfectionist in liegen , de maatschappij verkeerde en slechte informatie geven? EN HET VLAAMS BELANG MET ZIJN 800 000 VOLGELINGEN TE VERGELIJKEN MET EEN DODELIJK VIRUS ?

  1. Just

 7. Wij zijn een groep mensen op facebook over heel de wereld die alles nauwlettend in het oog houden over Natuurrampen.

  Sinds het begin van de coronacrisis hebt ik Marc van ranst altijd vreemd gevonden.
  Marc van ranst die zich opstelt als een soort politieker in plaats van Viroloog.

  Als je hem bewijzen voorlegt en waarschuwt dat er storm van corona over heel Europa afkomt, dan bant hij jou op Facebook en Twitter. hij maakt iedereen wijs dat mondmaskers onzin zijn. ik had in Jan 2020 via Facebook en Twitter iedereen Massaal opgeroepen om mondmaskers te dragen. De Besmette mensen zag je zo ons land binnenstromen Via luchthavens , treinen, cruiseschepen en reisbussen. Veel racistische Tweets op Twitter van Marc van ranst.

 8. Vanranstofoob Mestkever

  Een groep mensen, in casu VB-kiezers als vermeend “virus”(sic) stigmatiseren heet dat niet “aanzetten tot haat” in PoCo -bargoens , Marc Van Amanda ? Politiek-correct ontaard beschouwd geldt Linkse Hate Speech uiteraard niet als sanctioneerbaar in Kromspraak-jurisprudentie.cfr de aantijging “mestkever” door een inmiddels gebuiklande liberale Loge Freak….

 9. vermeirsch luc

  schoenmaker blijf bij uw leest

 10. MENEERKEN VAN RANST ….
  De ÉNE leugen dekt de ANDERE Niet !!!!!!
  VLAAMS BELANG 👏🤞✌️ IS VOORBVLAMINGEN !!!!!
  NIET VOOR PALJASSEN ZOALS GIJ MET UW GOD- COMPLEX !!!!

 11. Het laatste wat Marcske wil is dat iemand zijn leugens blootlegt. En laat dat nu net hetgene zijn wat Vlaams Belang geweldig heeft gedaan. De reden waarom we recordhouder zijn van het aantal doden per capita is te wijten aan het verspreiden van opzettelijk misleidende informatie (in ware USSR-stijl). Een paar maanden geleden werd men op Twitter nog uitgescholden voor paniekzaaier door Marcske als men zich zorgen maakte over het Corona-virus. Zelden gezien dat zo’n blunderkampioen en bochtendraaier zo werd opgehemeld in de fake-news media.

Trending

%d bloggers liken dit: