[VIDEO] Ook Delftse buurtbewoners lastiggevallen met islamitische oproep tot gebed

Vanwege de coronabeperkingen zijn gebedsdiensten in moskeeën voorlopig niet toegestaan. Handige imams grijpen dit aan om via de luidsprekers toch de islamitische boodschap van verovering en onderwerping te verspreiden. Zo ook in de Zuid-Hollandse stad Delft, waar een hele buurt elke dag een kleine vijf minuten het gejammer van een Turkse Imam moet aanhoren. Het geluid komt vanuit de Sultan Ahmet Moskee en is voor buurtbewoners tot in de huiskamer te beluisteren.

Het moskeegebouw ligt in het zuiden van Delft is bedoeld voor Turkse moslims, staat er al sinds 1995 en is indertijd door de Turkse ambassadeur geopend. In Nederland vallen Turkse moskeeën onder de Islamitische Stichting Nederland, de Nederlandse tak van Diyanet. Deze valt direct onder het Turkse Presidium voor Godsdienstzaken dat valt onder het ministerie van Algemene Zaken, en als zodanig onder de Turkse premier. Alle imams die via het directoraat worden opgeleid zijn overheidsdienaren.

5 comments

 1. Lekker nummer, ligt ook wel lekker in het gehoor, is er ook een 12 inch of een extended versie van.
  Vroeger had je een reclame, is het Ella of is het Memorex, dus pas op je ramen.
  Maar je bent er in ieder geval maar mooi mee gezegend.

 2. Langzamerhand wordt Nederland islamitisch. Dit danken we aan de Nederlanders die niet op de PVV óf Fvd stemmen. Zij verraden hun kinderen en kleinkinderen.

 3. hebben ze milieu vergunning dit overlast en vergunning plichtig

  1. Wat een onzin, ik woon er zelf vlakbij…het is hooguit 2 minuten in de middag, daarbij hebben ze toestemming van de gemeente. De rest van de gebeden verloopt online.
   Als iedereen er zo’n last van heeft en het belachelijk vind dan moeten ze de kerkklokken ook maar niet meer luiden…. Dit is zeuren om t zeuren…

   Groetjes een Hollandse meid

 4. de bourgeois denkt,. och maar 5 minuten. Dit artikel occulteert dat de moskee azaan door al de mohammedaanse buren wordt beschouwd als voorbeeld tot navolging met hun eigen geluidsapparatuur!

Comments are closed.