De grootschalige misbruik van Engelse, veelal minderjarige meisjes door Pakistaans-islamitische bendes is bewust in de doofpot gestopt, zo heeft recent een hoge politieagent van Rotherham laten weten. Dit proces, dat meerdere steden van Engeland betreft en nog niet zo heel lang geleden wereldkundig werd gemaakt, zou volgens de politieman al 30 jaar duren en nog altijd plaatsvinden. De reden dat het is verzwegen heeft ermee van doen dat de daders Aziaten zijn. Het hele verhaal over dit racistische misbruikschandaal wordt uitgebreid uit de doeken gedaan in een video op YouTube door de Engelse opiniemaker Sargon of Akkad.

Lange tijd leek het dat het misbruik van jonge meisjes zich af zou spelen in enkele steden en vooral door de lokale politie en overheidsdiensten in de doofpot is gestopt. Nu is echter bekend geworden dat al zeker in 2002, in reactie op de ontstane onrust, dit zelfs bij het ministerie van Binnenlandse Zaken van het Verenigd Koninkrijk gespreksstof was.

Een oud-hoofdaanklager aan het Britse hof liet weten dat er vanuit het ministerie een brief is verspreid onder de politiediensten in het land waarin ronduit de doofpot wordt erkent en de opdracht meegeeft;

“Wat betreft de meisjes in steden en dropen die worden uitgebuit, wij denken dat hun seksueel gedrag een bewuste keuze is en daarom is het niet aan jullie politieagenten om daar iets mee te doen.”

Door het ministerie wordt dit echter glashard ontkend. Wat wel zeker is dat regering op regering in het land op de hoogte waren van wat zich afspeelde en er niet is ingegrepen. Een politieke macht die duidelijk niet geïnteresseerd in het lot van een deel van haar inwoners.

Men blijkt vooral onrust in de Pakistaanse gemeenschap van het land te willen voorkomen, die men koste wat koste niet wil kwetsen of zelfs bekritiseren. Men draait vervolgens dader en slachtoffer om, de verkrachte meisjes zouden met hun aanklachten de hele Pakistaanse gemeenschap in diskrediet brengen.

Het volledige verhaal laat aan een groter publiek goed zien wat de rol van de spelers in dit racistische misbruikschandaal was en nog altijd is. De politie die dit jarenlang onder de pet hield, nietsontziende en racistische Aziatische bendes en jonge, Engelse meisjes uit arbeidersgezinnen prooien en hulpeloze slachtoffers. Maar bovenal opeenvolgende regeringen van het Verenigd Koninkrijk die bewust de andere kant opkeken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Regering Verenigd Koninkrijk wist van racistisch misbruik blanke meisjes, maar ondernam geen actie”

  1. PoCo-Paracelsus, alchemist

    “Autochtonofoob racisme” wordt immers nooit vervolgd in door xenofiele Oikofobie geïnfecteerde staten. Temeer wordt “Autochtonofobe discriminatie” zelfs met een politiek-correcte alchemistische truc omgegoocheld tot dolle “positieve discriminatie” en louter voor de PoCo-etalage gecamoufleerd als “positieve actie”(sic). Wat er dan zo “positief” zou zijn om het ene bevolkingssegment achteruit te steken ten voordele van een ander wordt telkens weer weggegoocheld met een politiek-correct rookgordijn conform het PoCo-adagium ; “Hokus Pokus Pats, de autochtoon zetten we in de rats !”

  2. Objectief-correcte spectator

    “Politiek-correctheid schaadt de Rechtstaat” dient er bij op de pakjes tabakswaren vermeld te worden

  3. Linkse leute dus ….

Trending

%d bloggers liken dit: