rotherham groomingOngeveer 1.400 slachtoffers telt het wijdverbreide misbruik van kinderen in de Engelse plaats Rotherham, dat deze week aan het licht is gekomen. Uit een nieuw onderzoeksrapport blijkt dat dit misbruik zich afspeelde in de periode 1997 en 2013. Er staan schokkende verhalen in, onder meer dat kinderen in benzine gedrenkt werden, waarna gedreigd werd hen in brand te steken. De reden dat hier door de politie nooit is ingegrepen zou de angst zijn om van racisme beschuldigd te worden.

Wie echter naar de slachtoffers en de daders kijkt, ziet dat het inderdaad om racisme gaat, maar niet van het soort dat de linkse kerk kan bevatten. De daders zijn over het algemeen van Pakistaans-islamitische afkomst en de slachtoffers voor het grootste gedeelte blanke Britten. Het gaat hier om Pakistaanse bendes die doorheen de steden en dorpen van het noorden van Engeland handel drijven, door zich bezig te houden met het verkrachten en verhandelen van vooral jonge meisjes.

De autoriteiten in het district Rotherham gaven echter pas vorig jaar opdracht voor het onderzoek Slechts vijf mannen zitten tot op heden vast voor seksueel misbruik van meisjes in 2010. De opstelling van alle instanties in dit verhaal is bizar; die hebben niet ingegrepen, terwijl er wel aanwijzingen waren dat er een enorm misbruikschandaal speelde. Het zou dus allemaal wel bekend zijn, maar er is nooit iets met deze informatie gedaan.

Meisjes die aangifte deden van verkrachting werden weggestuurd omdat ze niet werden geloofd. In een aantal gevallen kwam het voor dat ze volgens agenten dronken waren en dus alles hadden verzonnen. De meisjes werden in zo´n geval gearresteerd voor openbare dronkenschap. De politie behandelde veel slachtoffers met wantrouwen en er werden zelfs zaken bewust weggemoffeld. Veel agenten hoopten dat het om een opzichzelfstaand incident ging dat vanzelf zou weggaan.

De schrijver van het onderzoeksrapport sluit niet uit dat er in andere steden in Groot-Brittannië nog meer gevallen naar buiten zullen komen. Gezien de achtergrond van de daders geldt dit wellicht ook wel voor steden in West-Europa.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Racistisch misbruikschandaal schokt Groot-Brittannië”

 1. weet je…. als wat ik over moslims denk racistisch is, begin ik te geloven dat ik er trots op mag zijn om een racist genoemd te worden, omdat racisme dan betekent dat ik opkom voor mijn land, en mijn geloofsgenoten…….

 2. ik hoor ze het al zeggen (ze hebben dit al eens gezegd over een andere zaak): “ja maar, die jongens die worden hier uitgesloten en vinden moeilijk een lief”… Mja, meer dan veel lawaai maken op het internet doen wij europeanen niet meer… actie behoord blijkbaar tot een ver verleden tijd…

 3. Als het Engelse volk nu niet massaal op straat komt om te protesteren tegen pedofiele vreemdelingenbendes dan zullen ze het nooit meer doen. Wat moet er in Godsnaam nog meer gebeuren ?
  Zowel EDL, Britain First, BNP, NF…plannen diverse acties i.v.m. deze “casus Belli”.
  Ik ben zeer benieuwd of het Engelse volk eindelijk eens een vuist zal maken.

 4. Op het internet valt te lezen dat allochtone daders jarenlang ongehinderd massaal pedofiel sadisme konden plegen in de U.K. omdat kennelijk politiek-correct gehersenspoelde, laffe getuigen niets durfden ondernemen uit angst om onterecht als vermeend “racist” gebrandmerkt te worden. Politiek-correct beschouwd zou beweerd “racisme”(sic) immers zwaarwichter zijn dan pedofiel sadisme/lustmoord. Objectief-correcte mensen, die dus WEL evenwichtig geestelijk gezond bleven, hebben de crapuleuze daders uiteindelijk gevat en veroordeeld, hopelijk worden zij in de gevangenis door mede-gevangenen, die ook vader zijn, duchtig aangepakt. Dient er nog overtuigender bewijs te zijn van wat het door mei-68-fossielen verspreide politiek-correctheidsvirus ,dat zich als HIV vastzet op de wortels van de huidige Westerse maatschappij , allemaal aanricht aan de meeste elementaire ethische zuilen die een ethisch-gezonde maatschappij schragen ???????
  Het trieste gevolg is dat politiek-correct geïnfecteerden overal fata-morgana ‘racisme”(sic) menen te ontwaren, wat hun carte blanche doet verlenen aan sommige misdadige telgen binnen VOLKOMEN overbeschermde minderheden. Dichtgooien, die bronnen van politiek correctheid zoals stromensklaar gemaakt door LINKSologen verkleed als “politicoloog, socioloog, anthropoloog”, gauchistisch canaille-journaille en volkomen overgesubsidieerde politiek-benoemden uit de vreemdelingenINDUSTRIE. Dat Minderheden ook in ons land OVERbeschermd worden blijkt onloochenbaar uit het feit dat de Overheid wel politiek-correct een “Minderhedenforum” subsidieert maar DISCRIMINATOIR toch GEEN “Meerderhedenforum” ; kwalificeer het maar objectief-correct als pure en onversneden “discriminatie op basis van (autochtone) origine ” en ………dat dan zelfs nog van overheidswege, het strafste van al !

 5. Dat is zeker niet waar die BRAVE DONKERE MANNEKES die doe dat allemaal niet enkel Mohamed vereren die vrouwen of meisjes zullen zeker liegen? Ja Mohamed is met hoofdletter M, En JEF en JOHAN de racisten van het racistisch centrum die houden nu zijn bakkes zeker of zal het niet gelezen hebben of zullen als leugens beschouwen?? Doe uw ogen open voordat de ISLAM ze sluit beste lezers het is al 10 NA 12 vergeet het niet.

  1. Labour heeft in deze een grote verantwoordelijkheid !

Trending

%d