Het overgrote deel van de inwoners van het Griekse eiland Lesbos is zeer ongelukkig met de enorme toestroom van gelukszoekers en immigratie in het algemeen. Onderzoeker Jean-Eudes Gannat bezocht het eiland, dat ongeveer de grootte is van de provincie Utrecht en deed zijn verhaal aan het nieuwsmedium Info Toulouse. Het eiland ligt in het centrum van de immigratie-invasie, opgang gebracht door Duitse Bondskanselier Angela Merkel in 2015 en recentelijk verder voortgeduwd onder druk van de Turkse president Recep Erdoğan.

De Griekse regering is in Lesbos aan het begin van de crisis begonnen met een kamp te bouwen om 2.500 personen op te vangen, maar dat zijn er vandaag al 25.000. Er zitten opvallend genoeg nauwelijks Syriërs, maar zo’n 80 procent zijn Afghanen, Afrikanen en Maghrebijnen en het zijn veelal families die onder schrijnende omstandigheden leven.

Gannat vroeg zich ook af hoe de eilandbewoners denken over de rol van de NGO’s, de humanitaire organisaties die aan het publiek voorwenden migranten te ondersteunen. Ze zijn daar niet graag gezien, vanwege de manier waarop ze migranten behandelen, ze nemen actief deel aan deze mensenhandel en trachten Europeanen schuld aan te praten, wanneer ze geen immigratie willen.

Met alle problemen die immigratie zich meebrengt, is het overgrote deel van de inwoners van Lesbos zeer gekant tegen deze invasie van gelukszoekers. Bij een recente poging van de Griekse regering om een extra kampement in te richten, kreeg men te maken met woedende eilandbewoners die er voor zorgden dat deze er niet kwam en de politie zelfs terug naar Athene moest vluchten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Onderzoeker: Bevolking Lesbos is immigratie-invasie helemaal zat”

  1. Kabouter Pof, poffer-de-poffer-de-pof, CEO van het ODPP

    Ge kunt hier niks meer komen doen, “vluchtelingske ocharme” , de Belzeikse Begroting is verdronken in het Corona moeras, de poen is totaal op ! Wij leven “op de pof”, aan ons OCMW snoepkraam aanschuiven gaar niet meer, het is intussen vervallen tot een “Op De Pof Poffertjeskraam” van OCMW naar ODPP

  2. Asielkolonist met regenboogvlag bereid tot défilé in de Gay Pride Parade

    Als ik beweer dat ik in “Achterzoeloeland” bloedig vervolgd werd wegens mijn holebi hoedanigheid, al heb ik tien kinderen, mag ik dan aanschuiven aan het Belgisch OCMW snoepkraam aub ? Ik kan de Brabançonne al fluiten, de enige nationale hymne ter wereld met een titel louter en alleen in de taal der taalkundige minderheid ; “la Brabançonne” want ik heb immers nog nooit gehoord van “de Brabantsche” of “de Brabantse”….

Trending

%d