1 miljoen migranten zullen binnenkort naar Europa gaan, waardoor Europese regeringen zullen vallen en economieën gedestabiliseerd, volgens de Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Soylu Süleyman. Hij windt er duidelijk geen doekjes om en te gast bij de politiekcorrecte zender CNN, voorspelde hij een sombere nabije toekomst voor de West-Europese ‘democratieën’.

“Meer dan een miljoen nieuwe ‘vluchtelingen’ zullen binnenkort de Europese Unie bereiken. Europese regeringen zullen vallen. Hun economieën zullen worden gedestabiliseerd, hun financiële markten zullen in elkaar storten en er zal niets meer aan te doen zijn.”

Zodra deze weinig hoopgevende – maar wellicht correcte – prognose was uitgezonden, deed Erdogan er nog een schepje bovenop. Op zondag riep de Turkse president Griekenland op om ‘zijn deuren te openen’ voor migranten, voor wie Ankara zijn grenzen reeds heeft opengesteld.

Erdogan eindigde de televisietoespraak in Istanbul met: “Griekenland, Ik doe een beroep op u. Open uw deuren en bevrijd uzelf. Laat de andere EU-lidstaten mede de last dragen van de vluchtelingen”.

Als het dan al geen oorlog is, het lijkt er sterk op…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Turkije wil 1 miljoen migranten naar Europa sturen”

  1. […] immigratie-invasie, opgang gebracht door Duitse Bondskanselier Angela Merkel in 2015 en recentelijk verder voortgeduwd onder druk van de Turkse president Recep […]

  2. Supporter van “Dokters-met-grenzen”

    Buitengrenzen dicht ! Een open “grens” is geen grens. Zelf de dieren bakenen hun biotoop af, ze beGRENZen het. Grenzen zijn noodzakelijk om leefgebied af te bakenen teneinde overbevolking tegen te gaan of om de eigen volksaard cultureel-religieus-ethnisch te conserveren voor latere generaties zoals Israel dat doet in het Midden-Oosten maar in Europa voor de bevolking van Europese origine niet door de politiek-correcte beugel mag schuiven.

Trending

%d bloggers liken dit: