Turkije wil 1 miljoen migranten naar Europa sturen

1 miljoen migranten zullen binnenkort naar Europa gaan, waardoor Europese regeringen zullen vallen en economieën gedestabiliseerd, volgens de Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Soylu Süleyman. Hij windt er duidelijk geen doekjes om en te gast bij de politiekcorrecte zender CNN, voorspelde hij een sombere nabije toekomst voor de West-Europese ‘democratieën’.

“Meer dan een miljoen nieuwe ‘vluchtelingen’ zullen binnenkort de Europese Unie bereiken. Europese regeringen zullen vallen. Hun economieën zullen worden gedestabiliseerd, hun financiële markten zullen in elkaar storten en er zal niets meer aan te doen zijn.”

Zodra deze weinig hoopgevende – maar wellicht correcte – prognose was uitgezonden, deed Erdogan er nog een schepje bovenop. Op zondag riep de Turkse president Griekenland op om ‘zijn deuren te openen’ voor migranten, voor wie Ankara zijn grenzen reeds heeft opengesteld.

Erdogan eindigde de televisietoespraak in Istanbul met: “Griekenland, Ik doe een beroep op u. Open uw deuren en bevrijd uzelf. Laat de andere EU-lidstaten mede de last dragen van de vluchtelingen”.

Als het dan al geen oorlog is, het lijkt er sterk op…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.