Eind februari heeft de Turkse regering besloten om de grenzen richting Griekenland te openen en massa’s mensen door te laten, inmiddels zit Griekenland met de problemen opgescheept. Er is een grootschalige stroom op gang gekomen van mensen uit alle delen van de wereld. Griekse grenswachten worden door hen aangevallen en met van alles bestookt, onder de bekende kreet ‘allah akbar’. Op het eiland Griekse Lesbos, waar dagelijks bootjes met migranten aankomen werd deze week een Grieks-Orthodoxe kerk totaal vernield.

De lokale media meldt dat groepjes van zo’n 500 migranten uit het opvangkamp Moria waren gekomen, op het eiland ronddwaalden en onderweg het Griekse geloofshuis sloopten. Ze kwamen ook in confrontatie met de politie en die moest reageren met traangas toen ze met stenen werden bekogeld. Het eiland is al een tijdlang mikpunt van een hernieuwde immigratie-invasie en ook de bewoners zijn het meer dan zat en worden gedwongen weerbaarder te worden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Migranten vernielen Grieks-Orthodoxe kerk op Lesbos”

 1. hhttps://youtu.be/g1VNQGsiP8M zie hier even naar !!!!!

 2. En dan zouden ze volgens erdi de grenzen ook nog woijd open moeten zetten voor dat tuig grrrrrr

 3. De bewoners van Idlib zitten in het nauw. Waarom vluchten ze richting Turkije? Syrië was op Idlib na toch bevrijd??????? Syrië is een groot land
  Waarom zorgt Asad met hulp van zijn Russische vrienden en met hulp van de rest van de wereld niet voor opvang van de vluchtelingen in het bevrijde deel van Syrië????
  Waarom zetten de vele, vele NGO’s van de vrije wereld zich daar niet voor in?
  Het is toch oerstom om al die vluchtelingen naar een overbevolkt Turkije en Griekenland te laten gaan!
  Dit is ook een zaak voor de Europese Commissie.
  Grootschalige inzet van hulp aan de bevolking van Syrië IN Syrië.
  Europa kan ze ook niet aan

  NVDR: de inwoners van het gebied zijn welkom in bevrijd Syrië. Assad heeft dat al herhaaldelijk aangeboden, er zijn ook amnestieregelingen. Maar de amnestie geldt niet voor de moordenaars en koppensnijders van IS en co, en het zijn die, die in Idlid hun laatste bastion hebben uitgebouwd. Het zijn die terroristen die burgers ombrengen als ze proberen de linies van Assad te bereiken. En dus hebben de burgers geen andere mogelijkheid dan richting Turkije te gaan. De oplossing is: Assad moet Idlib heroveren, en Turkije moet zijn steun aan IS stopzetten. Dan heeft Assad gewonnen, is IS opgeruimd, is de oorlog voorbij en kan iedereen rustig weer naar huis.

Trending

%d bloggers liken dit: