(VIDEO) Moslimsoldaten bestormen grenzen Europa met strijdkreet ‘ALLAH AKBAR’

Tienduizenden moslimsoldaten, gestuurd door de Turkse moslimdictator Erdogan, proberen momenteel de grenzen van Europa te bestormen. De frontlijn van de aanval is voorlopig Griekenland. De beelden zijn duidelijk: af en toe worden vrouwen en kinderen als levend schild gebruikt, en omhoog gestoken als de camera’s van extreemlinkse journalisten, die tegelijk extreemlinkse activisten van Soros-NGO’s zijn, in zicht zijn. Maar op het terrein zijn het de jonge, agressieve moslims van Afghanistan, Pakistan en Syrië die de strijd voeren.

De Griekse burgers en grenspolitie werden intussen al bekogeld, beschoten en vandaag ook met traangasgranaten bestookt. (Die worden hen blijkbaar verstrekt door de Turken.)

Doorheen alle beelden is een duidelijke lijn herkenbaar: de moslimsoldaten gebruiken geen kreten als ‘vrede’ of ‘hulp’, maar de oorlogskreet die ze kennen van het slagveld: ‘Allah Akbar’. Dit is een oorlog, en wij worden aangevallen. DELEN om mensen te informeren!Links is intussen begonnen aan haar intensieve propagandacampagne: de leugenpers gebruikt de valse term ‘vluchtelingen’, terwijl het om illegale indringers gaat. De leugenpers probeert de mensen ook wijs te maken dat de invasiemacht vooral ‘zielig’ is, terwijl de Soros-NGO’s toeteren dat de houding van Griekenland ‘onwettig’ is. Rechts blijft intussen in West-Europa merkwaardig stil. Er lijkt intussen toch genoeg aanleiding voor een steunbetoging voor de Griekse ambassade, of een aanvraag tot betogen in een Vlaamse wijk met teveel Turken tegen de asielinvasie en tegen de Turkse dictator Erdogan…

10 comments

 1. Volgens de profetieën van Bartholomaeus Holzhauser zullen gedeelten van West-Europa door de Turken bezet worden, en mogelijk is de aanval van Turkije op de Griekse grens een beginfase die tot die bezetting zal leiden, gezien de Griekse grens de poort van de Europese Unie is. Deze dingen worden door de internationale occulte krachten georkestreerd zonder dat de meeste mensen het door hebben. Ook mag men niet vergeten dat veel Turken die reeds hier, binnen de West-Europese citadel, wonen “slapende soldaten” zijn die klaarstaan om te revolteren wanneer hun sultan vanuit hun thuisland het sein daartoe geeft. Zie hier, het resultaat van een wereld zonder muren.

  We mogen ons afvragen wat voor uitgebreid arsenaal van zwaar geschut de dikke muren van de “Diyanet”-moskeeën doorheen West-Europa mogelijk herbergen, want moskeeën op ons grondgebied zijn vijandige basissen.

  1. In tegenstelling tot “de meeste mensen” blijkt de persoon die zich “Theudmer” noemt (familie van “Theudmer ☩”?) wél door te hebben dat er “dingen” zijn die “door de internationale occulte krachten (?) georkestreerd worden”.

   Het strekt de redactie van ReactNieuws tot eer dat zij dergelijke reacties verspreidt, en ons zelfs wat dat betreft niet in naïeve onwetendheid laat!

  2. Ik zie haat jegens de Turken ik ben zelf Turks afkomstig ja Erdoğan iş en dictator maar niet ieder Turk staat achter hem. Ja de partij Denk. Wat in de parlement zit. Denk daar maar over na . Erdogan is een pion en is geen Turk juist hij haat Turken.

  1. sterk en jong op onze linkse scholen tot idioten gemaakt waar ze nu al moskeeën moeten bezoeken om goede punten te halen hoe dom kan je zij als minister van onderwijs om dit toe te laten.

 2. Praten helpt allang niet meer.
  Stemmen op de PVV óf Fvd wel. PVV betekend einde asielparasieten en de islam.

 3. Alle Europese landen hun militaire manschappen inzetten en met scherp schieten !!!

 4. Praten helpt niet meer schieten met scherp gericht wel.

Comments are closed.