De seksualisering van kinderen lijkt inmiddels allang niet meer voorbehouden aan pedofielen, maar wordt ook in alle vormen en gedaanten door het Nederlandse mediakartel flink gepromoot. Het programma EenVandaag op de Nederlandse Publieke Omroep bracht deze week een lovend bericht over een 14-jarig kind dat aan de hele wereld wil meedelen dat hij zich goed voelt als hij zich als vrouw aankleedt. Hij tovert zich regelmatig om als ‘dragqueen’, een kunststuk waarbij men op de Publieke Omroep niet kan wachten om het overal te verkondigen.

Het is een gegeven dat kinderen, zeker naarmate ze in de pubertijd raken in moeilijke wateren terecht komen en zoekende zijn naar hun plek in de maatschappij. Dit gaat vaak gepaard met een zoektocht naar de eigen identiteit, via gevoelens en behoeften en met de eigen kwaliteiten en vaardigheden. Kinderen en jongvolwassen dienen echter ver weg te worden gehouden van waanideeën over het kunnen wisselen van gender, of dat er meer zou bestaan dan de man of vrouw.

Wat wel opvalt is dat dergelijke liberale waanideeën door de kartelmedia fors worden gepromoot. Als het over transgenderpaden gaat of rondreizende dragqueens kan men niet wachten om een mooi verhaal te schrijven. Nieuw is nu, dat ook kinderen die het slachtoffer worden van dergelijke nonsens, door de pers worden bewierookt en alle ruimte krijgen om dit aan hun leeftijdgenootjes over te dragen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “EenVandaag promoot genderwissel van kinderen”

 1. Decadente abnormaliteiten !

 2. dragqueens, travestieten en dergelijke wat jullie genderwissel noemen vind ik vaak overroepen, wist je dat er meer mannen het gewoon fijn vinden om lingerie van vrouwen aan te doen? Wie was die voetballer weer dat steeds zijn vrouw haar slipje aan doet alvorens een match te spelen? Of dat er meer hetero mannen in het travestie theater spelen dan homo’s?
  Het is van alle tijden dat er kids en jongeren experimenteren, als ik vroeger naar school ging waren er ook bepaalde afdelingen waar het in is/was om gender overschrijdend te zijn, was dan ook jaren 80 :) denk dan ook maar even aan de muziek, kunst, mode, …

  Een beetje overroepen, niet veel aandacht aan schenken anders werk je mee aan de verspreiding ervan.

 3. Het is onbegrijpelijk dat de overheid en verzekeringsmaatschappijen, gesteund door politieke partijen daar geld voor beschikbaar stellen. Het geslacht dat je bij de geboorte krijgt is de regeling door de natuur. Het experimenteren met het kunstmatig tijdens de zwangerschap of zelfs daarvoor medisch wetenschappelijk hiermee knoeien is verwerpelijk.

  1. Verwerpelijk? Ik noem het CRIMINEEL BEZIG ZIJN!!

  2. Leuk je hier tegen te komen M.A.L.Sion,….jij noemt dit ”verwerpelijk”….ik noem het ”nazi praktijken”.

 4. Tja, het zoveelste teken dat we in de eindfase van deze beschaving terecht gekomen zijn……

Trending

%d