Enkele dagen terug is in Almere een waarachtige ‘oversteekplek voor transgenders’ voor in gebruik verklaard. Het ging gepaard met een ‘winterpride’: een wandeling van allerlei mensen die ‘trots zijn op hun seksuele keuzes’. De gemeente Almere is erg blij met dit alles en de lokale wethouder kondigde trots aan dat dit het ‘eerste transgenderpad van Europa’ is. De ruimte voor dergelijke fratsen komt in een Nederland te midden van een klimaat van extremistisch liberalisme, met een overheidsbeleid waarin men wenst dat seksuele voorkeuren overal worden geuit.

De wethouder ‘Sociaal Domein, Diversiteit en Inclusie’ die dit met veel bombarie naar buiten bracht, Jerzy Soetekouw van de PvdA, noemt dit ‘in vrijheid jezelf zijn, verliefd worden op wie je wil, het kán in Almere!’ Voor wie het niet wist, wordt in het persbericht van de gemeente Almere verhaald dat zogenaamde ‘transpersonen’ allerlei problemen in het leven tegenkomen zoals ‘extreem lange wachtlijsten voor de medische transitie’ en het ‘verbreken van familiebanden’.

Mensen die twijfelen aan hun biologische identiteit, om de talloze beweegredenen die hiervoor mogelijk zijn, worden steeds meer speelbal van de heersende liberale ideologie. Men gebruikt hen en vindt nieuwe woorden en begrippen uit én dringt de maatschappij dergelijke bizarre gedragingen en keuzes op als zouden deze normaal zijn. Zelfs kinderen wordt al aangepraat dat ze van sekse zouden moeten veranderen mochten ze dit willen.

Dragqueen leest kinderen voor in bibliotheek, het NOS-journaal bericht hier positief over.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Clownstad Almere zeer verheugd over ‘transgenderpad’”

  1. […] liberale waanideeën door de kartelmedia fors worden gepromoot. Als het over transgenderpaden gaat of rondreizende dragqueens kan men niet wachten om een mooi verhaal te schrijven. Nieuw is nu, dat ook kinderen die het […]

  2. Goed. Transgenders rule the world ✊ fuck de normale wereld die saai, grijs en oud is💋

Trending

%d bloggers liken dit: