PVV-politicus Geert Wilders; “Tijd voor een groot Nrd-Afrikanen-Remigratie-Plan.”

In een Nederland geteisterd door racistisch en revanchistisch geweld door Noord-Afrikaanse jongeren, is er dan nog een politicus die zich onomwonden uitspreekt tegen deze misstanden in de samenleving. Zo ook in reactie op een recente, zeer gewelddadige poging tot een bevrijding van ene Omar L., door Marokkanen in Frankrijk woonachtig, Omar zit opgesloten vanwege het beramen van diverse moordaanslagen. Wilders ziet het remigreren van Noord-Afrikanen als een juiste oplossing.

Naast het geweld op onze straten en buurten van jongeren van Noord-Afrikaanse afkomst, is er dus steeds vaker sprake van etnisch georganiseerde criminaliteit uit die hoek, waar de Nederlandse overheid nauwelijks grip op heeft. Dit spoor loopt immers doorheen landen in Europa met veel immigranten, maar tevens naar de thuislanden van de misdadigers.

De politicus van de PVV is sinds de oprichting van zijn partij al uitgesproken op dit vraagstuk. Er loop nog altijd een Hoger Beroep tegen hem vanwege de ‘minder-minder’ uitspraken over Marokkanen. Het idee om grote groepen te remigreren, ofwel terug te sturen naar de landen waarvan ze afkomstig zijn, of een paspoort hebben, lijkt in Nederland alleen door Geert Wilders en zijn partij gedeeld te worden.

6 comments

  1. Dit is gek om meer ongewensde persone toe te laat om in te stroom. Stuur hulle terug. Brussels is waansinnig om dit toe te laat en dan moeilik maak om hulle terug te stuur na die lande vanwaar hulle kom.

  2. Ik heb het nooit begrepen waarom oplichters en moordenaars worden uitgenodigd om zich in Europa te vestigen hebben jullie nooit een grschiedenis Boek in je hand gehad

  3. In hun volkseigen biotoop zullen ze ongetwijfeld beter aarden dan in het onze, waar bier gedronken wordt en van varkensvlees gesmuld.

  4. PVV of het FvD. De rest van de partijen zijn huichelaars en wegkijkers.

  5. Europa gaat betalen, waarom hebben ze dit getekend al die lafaards in Brussel maar zeg niet dat het belgie alleen is die in de fout is gegaan, maar elke leider van het land in Europa. Je ziet maar dat ze ZEKER niet allemaal een IQ hebben boven de 50%. Stupid in the highest grade. We moeten allemaal het verkeer stil leggen, maar dan ook stil leggen..!!!! het verkeer kost dan ook de overheid miljoenen geld. Liever tijdelijk buiten een job dan te gaan knielen voor al dat ROTS RELEGIE… die alleen maar uit is om de verkrachten en te moorden.

  6. Dat gaat nooit gebeuren. Brussel is juist bezig met een grote omvolkingsoperatie en heeft de grenzen voor tuig en gespuis uit Afrika wijd open gezet. Zelfs tuig dat is afgewezen voor asiel kan hier gewoon rondlopen en hun misdaden plegen, want uitzetten lukt niet. Preventief opsluiten mag niet, omdat men hier weigert administratieve detentie mogelijk te maken. Daarbij zouden dan afgewezen asielzoekers opgesloten kunnen worden tot ze vrijwillig vertrekken en worden zo uit de samenleving weggehouden. Allerlei nadelige verdragen en uiteraard het beleid uit Brussel maken dat nu onmogelijk.

    Een NEXIT is dus dringend nodig (en nog meer exit-ten van Noord-Europese landen!) om de totale ondergang van West-Europa te verhinderen.

Comments are closed.