Dries Van Langenhove, Kamerlid voor Vlaams Belang, heeft zopas verbijsterende cijfers verspreid over de asielinvasie die in dit land dag na dag verder gaat: in 2019 stroomden maar liefst 28.000 ‘asielzoekers’ ons land binnen! In vergelijking met 2018 is dat een stijging van zomaar eventjes 18 procent! Daarmee wordt de trend bevestigd die zich al eerder inzette: ook al in 2018, het laatste ambtsjaar van voormalig staatssecretaris Theo Francken, dikten de cijfers fors aan (+ 19 procent).

28.000, dat is een onwaarschijnlijk aantal. Het grootste cruiseschip ter wereld kan 8000 man vervoeren. Stel het u dus even voor: deze mastodont legt bij wijze van spreken driemaal per jaar aan voor de kust van Vlaanderen, laat al zijn passagiers eruit stromen op onze stranden, met de boodschap: trek er uw plan mee.  Geen enkel land kan zoiets dag in dag uit blijven ondergaan…

Van Langenhove: ‘Wie de cijfers van de afgelopen jaren op een rijtje plaatst, kan niet anders dan concluderen dat het Belgische asiel- en migratiebeleid compleet in de soep is gedraaid. In drie jaar tijd steeg het aantal asielaanvragen in dit land met liefst 48 procent!’

Om de toevloed op te vangen wordt Vlaanderen verder bezaaid met asielcentra, die als champignons overal uit de grond opschieten.  Jean-Pierre Luxen, directeur-generaal van Fedasil, kondigde nog meer omvolking aan: er zijn volgens hem zevenhonderd bijkomende opvangplaatsen per maand (!) nodig, want België zal in deze context ‘een opvangnetwerk van 40.000 tot zelfs 50.000 plaatsen moeten oprichten’ !!!

Voor Van Langenhove moet het roer helemaal om: ‘Zoals Denemarken heeft aangetoond, is een daadwerkelijke verstrenging van het asielbeleid wel degelijk mogelijk én levert ze ook resultaten op. Een verderzetting van het gangbare Belgische beleid daarentegen is tot mislukken gedoemd en staat synoniem voor dweilen met de kraan open.’

Het VB verspreidt een afbeelding met de verbijsterende cijfers van de asielinvasie.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Dries Van Langenhove: Asielinvasie van 28.000 man in 2019”

 1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

  Ik vind het altijd nuttig van een ingewijde de meest correcte informatie te vernemen over “asielinvasies” en “omvolkingen”.

  Men neme het mij dan ook niet kwalijk dat ik een doorgewinterd expert inzake invasies vraag hoeveel zoekers er in België nog asiel moeten krijgen voor die hier in de meerderheid zijn. Wat denkt u? 9.000.000? 10.000.000?

  En van een specialist inzake “omvolking” zou ik willen leren hoe groot die meerderheid moet worden, voor er wél sprake zou kunnen zijn van “omvolking” – wat dat ook moge zijn. Als er per jaar “maar” 30.000 nieuwe zoekers bijkomen zullen we de eerste tweehonderd, driehonderd jaar nog niet “omvolkt” zijn, of zie ik het verkeerd?

  Nee, ik ben niet links!

  NVDR: Er is niemand die beweert dat de omvolking enkel door asielzoekers gebeurt. Omvolking gebeurt door: asielzoekers, illegalen (die nadien geregulariseerd worden), nieuwe vreemdelingen, gezinshereniging, en een fors hoger geboortecijfer. Zo wordt Vlaanderen in snel tempo omvolkt, en zijn de Vlamingen al binnen enkele decennia een minderheid in eigen land. Voor een grote centrumstad als Mechelen zijn hier de details, en kan men er al een exact jaartal op kleven: in het jaar 2037 zijn Vlamingen in Mechelen een minderheid. Dat betekent dat de Vlaamse kinderen die daar nu in het lager onderwijs zitten, de laatste Vlamingen zijn die zullen opgroeien met een Vlaamse meerderheid in Mechelen. https://reactnieuws.net/2019/11/15/het-einde-van-vlaams-mechelen-hoe-bart-somers-mechelen-omvolkt/ Dat is omvolking. Wie dat niet wil zien, is doorgaans links.

  1. Jozef VAN NIEUWENHUYZE

   In de NVDR wordt verwezen naar het artikel van 15 november. Met dat artikel kan je niets bewijzen; het barst van belachelijke beweringen en dwaze nonsens.

   Ik heb de tabel in dat artikel “nog eens goed bekeken, en de waarheid tot mij laten doordringen”.  

   De cijfers in dat artikel zijn op zich niet onjuist. Ik heb ze meer gedetailleerd gevonden. Volgens de bron waaruit u de cijfers haalt bestaat de bevolking van Mechelen in 2016 voor

   6,4 % uit mensen met herkomst uit landen van de EU;

   2,7 % met herkomst uit Europese landen van buiten de EU;

   16,4 % met herkomst uit Turkije en Maghreblanden;

   6,2 % met herkomst uit andere landen.

   En ten slotte: het is toch wel merkwaardig dat er van de Verenigde Staten over Europa en tot in Nieuw Zeeland in welbepaalde kringen getaterd wordt over dat vreselijke, gigantische “plan” (!) om de gebieden waar nu blanken wonen te “omvolken” . Dat is dan wel een schoolvoorbeeld van een geslaagd complot! Maar als u zich gelukkig voelt door in zo’n plan te geloven, dan kan u er maar beter blijven in geloven…

   NVDR: U bevestigt dus dat de cijfers op REACTNIEUWS juist zijn. Proficiat, u bent echt op de goede weg! Laat het goed tot u doordringen: onze cijfers zijn JUIST. U probeert nu uzelf te bedriegen door het enorme percentage allochtonen op te delen in afzonderlijke cijfertjes, maar u mag ze opsplitsen zoveel u wilt: dat is omvolking in actie. En we stellen vast dat u ook onze voorspelling niet tegenspreekt: in 2037 is er in Mechelen geen Vlaamse meerderheid meer. U neemt dan uw toevlucht tot de klassieke linkse vluchtweg: schelden, in de zin van ‘belachelijke nonsens’ en ‘onzin’. Maar in de wetenschap van de logica betekent dat niets, want u geeft geen concreet voorbeeld. Het artikel bestaat uit cijfers en conclusies. U erkent dat de cijfers juist zijn; welke van de concrete conclusies is dan volgens u ‘nonsens’ of ‘onzin’? We zijn benieuwd.
   En ja, het is juist dat overal ter wereld mensen op straat beginnen in te zien dat er een wereldwijd plan is om de blanke gebieden te dwingen zichzelf open te stellen voor een massale immigratie vanuit Afrika en Azië. Dat plan is overigens geen geheim, hoor: het is publiek bekrachtigd op een conferentie in Marrakesh: https://www.iom.int/global-compact-migration. Die teksten zijn glashelder, en Charles Michel heeft als liberale topman bevestigd dat meer massa-immigratie nodig is om ‘aan de goede kant van de geschiedenis’ te staan. Maar dat zal ook wel weer een ‘komplottheorie’ zijn, zeker? :-)

 2. De huidige politiekers, naja…domoren, zullen zich hierin moeten verantwoorden, èn bij de volgende verkiezingen, èn bij Uw en mijn kleinkinderen !
  Dit is gewoon misdadig !

Trending

%d bloggers liken dit: