In Spouwen-Bilzen ging onlangs een gepland asielcentrum in vlammen op; motief en dader zijn voorlopig onbekend.  Het gebouw was afgekeurd als bejaardencentrum, vooral de eigenares profiteert dus van renovatie op kosten van de verzekering.  Maar voor de linksliberale elite mag er niet geaarzeld worden als de vaderlandslievende krachten kunnen geschaad worden: Vlaamse Minister van ‘Samenleven’ Bart Somers schold dus – onder luid applaus van N-VA – alle VB-kiezers uit voor nazi’s.

Maar wie is die Somers?  Somers is voor de linksliberale partij Open VLD de linksliberale burgemeester van de Vlaamse centrumstad Mechelen, goed voor zowat 86.000 inwoners.  Somers werd er voor het eerst burgemeester in 2001, en bleef het – met onderbrekingen voor lucratievere jobs – tot op heden.  Dat is dus zowat 20 jaar.

Er wordt pas sinds enkele jaren geteld hoeveel mensen in Mechelen van allochtone herkomst zijn.  Dat levert voor Mechelen het volgende ongelooflijke beeld op:

In amper 7 jaar tijd is het aandeel allochtonen in Mechelen dus gestegen van 26% naar 32%, een stijging van 6 procentpunten.  Op een bevolking van zowat 86.000 is dat een netto aangroei van maar liefst  5160 allochtonen!  (Bron: Lokale integratiebarometer Mechelen editie 2018, alleen de titel werd door ons toegevoegd.)

De kracht van cijfers en wiskunde is niet dat ze ‘alles kunnen bewijzen’, wel integendeel: ze kunnen exact de toekomst voorspellen.  Met een netto aangroei van 6 procentpunten per 7 jaar zal het dus in exact het jaar 2037 zijn, dat het doel van Somers bereikt is: Mechelen zal dan voor meer dan 50% allochtoon zijn.  En voor wie denkt dat dit veraf is:  de Vlaamse kinderen die nu voor het eerst naar het eerste middelbaar gaan, 12 jaar dus, zullen op dat ogenblik slechts 30 jaar oud zijn.  De Vlaamse middelbare scholieren die nu in Mechelen naar school gaan zijn de laatste die rondlopen in een stad waar een meerderheid uit Vlamingen bestaat.   

Bart Somers is dus het prototype van de liberale landverrader: hij  bouwt zijn politieke carrière op het uitverkopen van zijn eigen land en volk aan vreemdelingen, in ruil voor nationale en internationale topmandaten, en spuwt op de patriotten die land en volk willen redden.  Net zoals Charles Michel zijn land verkocht met het Marrakeshpact om zijn Europese topjob binnen te rijven.  Want allemaal voeren ze enthousiast het plan uit van de ‘omvolking’, waartoe besloten is door het internationale liberalisme, en zoals het met miljarden vuil geld gefinancierd wordt door internationale schoften als George Soros: het plan om de Europese natiestaten te vernietigen, en te vervangen door de liberale ‘Verenigde Staten van Europa’, bewoond door makkelijk manipuleerbare werkkrachten en consumenten zonder identiteit.

Volgens leugenpers en politiek is dat allemaal een ‘extreemrechtse komplottheorie’.  Bekijk de bovenstaande tabel nog eens goed, en laat de waarheid tot u doordringen.   Omvolking is een realiteit, en Somers is er in Mechelen de organisator van.

Maak mensen ervan bewust, DEEL dit artikel, en ga in het politieke verzet tegen landverraad en liberalisme!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

14 reacties op “Het einde van Mechelen: Hoe Bart Somers een Vlaamse stad omvolkt”

 1. het gaat altijd er om geld , ik lees juist naar amerika gevlucht om de buitenlanders hier erg , sorry maar amerika is het ergste buitenlanders haters en ze zijn zelf buitenlanders .
  Politici verminderen om wetten beter te laten functioneren ( en veel geld uit te sparen) .
  ik ben buitenlander , die jullie mijn vader naar hier haalden om jullie vuil werk te doen ( niet vergeten he )

  1. moet je bij die smeerlappen zijn, niet bij de bevolking.

 2. Wat een zever.
  Landverrader? Zitten jullie nog 100 jaar terug of wat? Omdat je blank bent en Vlaams kan ben je beter dan al de rest. Ik wed dat veel van de allochtonen in Mechelen een stuk beter Nederlands praten, meer cultureel bijdragen, meer belastingen betalen en alleszins zeker al een stuk opener, verdraagzamer en positiever in het leven staan.

  Wees kritisch, beargumenteer maar wees nooit bekrompen en kortzichtig. Haat heeft nog nooit een oplossing geweest om vooruitgang te bekomen.

  1. Thierry van rompa

   We zullen nog eens praten binnen 10 Jaar, je kan nu al niet meer veiling op straat komen of je word bestolen of verkracht . Nog zwijgen over 18 jarige vreemdelingen in wagens dat wij hard werkende mechelaars alleen maar kunnen van dromen. Ik woon al 20 jaar in USA, 20 jaar geleden al gaan Lopen van die miserie. En nooit meer terug geweest, good luck met uw vreemdelingen

  2. Pas jullie aan en dwing ons niet tot zulke uitspraken

 3. Nooit eerder gezien hoe pertinente landsverraders
  Zich ongestoord kunnen uitleven.

 4. Hahaha! Een lachertje! “Rechtse rakkers”, je zou je er moeten om schamen!

 5. Ah, ik zie het al! Rechtse rakkers! Jullie bestaan dus echt! ‘t Zou me verwonderen dat mijn commentaar gepubliceerd wordt! Het spijt me, maar sommige mensen kijken jullie recht in de ogen, en durven jullie te wijzen op jullie eigen contradicties.

 6. “Ons nazies”? Wat kan je anders verwachten? Vakbonden aan de banden leggen, de VRT een muilband aandoen, alleen subsidies verlenen aan degenen die je niet tegenspreken, de fout steken op vluchtelingen (en luie Walen), een kostuum en cravatte dragen, … It has been done before, sorry to tell you! Wake up! Word wakker vooraleer de tak waarop je zit, af te zagen! Word wakker, Arm Vlaanderen!

  1. Mensen spreekverbod geven, mensen berufsverbot geven. Verenigingen uitsluiten. Nieuwsfeiten verzwijgen of verdraaien. Mensen bewust verketteren. Partij uitsluiten en leden onder dwang zetten. En als toppunt mensen veroordelen zonder enige vorm van bewijs. Ja je hebt gelijk, links zijn de nieuwe nazi’s.

 7. Somers een minabel man die spijtig genoeg ooit Vlaming was en zijn volk de rug heeft toegekeerd.
  Maar eindelijk is dat nu geweten en nooit meer te herstellen!!!

 8. Die is denk ik de achtergrond van zijn vader, grootvader vergeten toen ze nog VOLKSUNIE waren , gevlucht zijn naar Deutsland in 1944 om uit de handen van het verzet te blijven. Ja je ziet wel dat hij nen dikke kop heeft met zagemeel

 9. Jozef VAN NIEUWENNHUYZE

  Enkele van de belachelijke onzinnigheden in dat artikel zijn zelfs te idioot om ze nog “leugens” te kunnen noemen.

  – “Plan (!) van de omvolking (!)”, besloten (!) door “het internationale liberalisme (!)”;
  – “uitverkopen (!) van het land aan vreemdelingen”;
  – “land verkocht (!) met het Marrakeshpact” (Er werden dan zowat 180 staten verkocht… Aan wie ?);
  – “Somers, organisator (!) van de “omvolking” in Mechelen;
  – …

 10. Van hoylandt roger

  Er zitten zoals bartje sommers in de regering die aan dezelfe eigenschappen voldoen dat hij ons nazies noemt dat komt door onmacht omdat hij weet dat dit de laatste tijd is die hij inhet parlement gaat doorbrengen het is namelijk zo door de jaren heen dat mensen die het goed kunnen uitleggen de gevaarlijkse zijn, en hun iedee willen overbrengen maar het wil niet zeggen dat ze altijd gelijk hebben ,ik ken zo nog politiekers

Trending

%d