Het mechanisme is al vanuit de Middeleeuwen bekend: wat moet je doen als iemand zegt een heks ontdekt te hebben?  Heel hard beginnen meekrijsen en eisen dat de heks verbrand wordt!  Want anders kan je beschuldigd worden van fout denken en ervan verdacht worden zélf een beetje heks te zijn.

In Gent zijn de hooivorken tevoorschijn gehaald en is de brandstapel aangestoken.  Nadat Jeff Hoeyberghs wat domme tooguitspraken had gedaan over vrouwen op een lezing voor KVHV-Gent ging de hele linkse meute aan het gillen:  de Univ Gent zelf, de linkse subsidieclubs, het ‘Instituut voor Gelijkheid’, linkse verkozenen…  De Univ, die het lef heeft ‘durven denken’ als motto te voeren, schorste het KVHV, blijkbaar omdat het ‘een podium gaf’ aan iemand met een verkeerde mening.  Denken mag dus aan de Univ Gent, maar niet verkeerd, en wat verkeerd is, dat bepaalt de linkse mode.

De Stad Gent heeft daarmee hoegenaamd geen snars te maken maar moet nu dringend de heksenvervolging vervoegen:   Op vraag van ‘Hafsa El-Bazioui’, we zullen maar Elba zeggen, een gehoofddoekte moslimmadam van Groen in de gemeenteraad, heeft de stad nu gezegd dat het KVHV ook twee maanden niet in lokalen van de stad Gent terecht kan. Ja, zoals bekend staan hoofddoeken en moslims symbool voor voorbeeldige vrouwenrechten…

Mogen wij als volgende stap een rituele verbranding van KVHV-codexen voorstellen op een Gents plein naar keuze?  Want foute boeken, dat moet je niet willen.  Onlangs liet iemand weten dat daar het liedje ‘Daar was laatst een meisje loos’ instaat, en dat kan niet want ‘seksistisch’.  Wij kijken al uit naar ‘Daar was laatst een transgender loos’, uitgegeven door de Univ Gent met subsidies van de stad Gent.  Of onze Elba dat dan weer wil meezingen, dat is nog maar de vraag.

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Stad Gent steunt heksenjacht op KVHV”

  1. Brand in een toekomstig asielcentrum : alle Vlaamse politici vallen over elkaar om dit aan te klagen als racisme.
    KVHV wordt verboden aan UGent en stad Gent : complete stilte bij alle politici.
    Vrijheid van meningsuiting is dus blijkbaar al verboden. Het wordt hoog tijd om links in te perken (maar zijn we hiervoor niet te lui).

Trending

%d bloggers liken dit: