[VIDEO] Martin Bosma (PVV) maakt gehakt van ‘nepnieuws-studie’ minister Ollongren

Het Kamerlid voor de Partij voor de Vrijheid Martin Bosma heeft gisteren tijdens het begrotingsdebat van het ministerie van Binnenlandse Zaken gehakt gemaakt van de recente plannen om nepnieuws te gaan bestrijden. Daarvoor liet Minister Kajsa Ollongren (D66) een studie opstellen, die volledig arbitrair tientallen websites aanmerkte als verspreiders van desinformatie. De minister was zelf vanwege ziekte afwezig voor het debat en dus kreeg haar plaatsvervanger het 16 minuten durende betoog van de PVV-politicus voor de kiezen, die wederom retorisch uitblinkt en uitgebreid alle mislukkingen van Ollongren op een rij zet. Bekijk hieronder de video van de redevoering die door ThePostOnline online is gezet.

One comment

Comments are closed.