‘Geen Éric Zemmour voor Nutella, geen Nutella voor ons!’

Voedingsgigant kiest resoluut voor de politiek-correcte islamcollaborateurs. Maar volgens bepaalde bronnen zijn ze regelrecht in de val gelopen, en zullen ze het zich nog beklagen.

“In geen geval onderschrijven wij de opmerkingen en standpunten van de heer Zemmour”, aldus de Ferrero-groep. Daarmee was de toon gezet. De bewuste ‘opmerkingen en standpunten’ waar het communiqué van Ferrero naar verwijst, zijn Zemmour’s kritische bedenkingen over de islam.

Deze beslissing kwam er mede onder druk van linkse bobo’s en islamcollaborateurs. Natuurlijk zal de sterke aangroei van islamieten in Frankrijk ook een rol hebben gespeeld. Het is immers geweten dat dat volkje zich graag volpropt met allerlei zoetigheden.

De voedingsketen Ferrero, bekend van Nutella, Tic-Tac, Ferrero Rocher, Mon Chéri, Kellogg’s, Kinder en vele andere zoeternijen, zal geen reclame meer maken tijdens programma’s waarin Éric Zemmour geprogrammeerd staat. Ook niet vlak ervoor, of vlak erna. Maar daar bleef het niet bij. Volgende bedrijven ondernamen dezelfde stappen: MAIF, Groupama en Monabanq. Maar die oefenen – anders dan Ferrero – hun bedrijvigheid bijna uitsluitend in Frankrijk uit.

Éric Zemmour zal – normaal gezien toch – vanaf maandag 14 oktober aanstaande om 19.00 uur te zien zijn op de zender CNews, behorende tot de groep Canal+. De druk bekeken en beluisterde uitzendingen van Éric Zemmour werden eerder onder druk al afgevoerd bij de commerciële zender RTL. En zo gaat de broodroof maar verder.

Als we daar geen antwoord op bieden, zullen sommige bedrijven geneigd zijn zich te laten intimideren en zich gedwongen voelen om in te gaan op de eisen van die samenlevingsidioten en muilkorffascisten.

De scherpe debatstijl en anti-islamitische discours van Zemmour, lokt nu eenmaal reacties uit. Et alors? Dat behoort nu eenmaal tot de vrije meningsuiting.

Hier is maar een antwoord op: ‘geen Zemmour voor Nutella, geen Nutella voor ons’.

One comment

  1. Ok, goed idee.
    Al eet ik trouwens al jaren geen Nutella meer, eerder uit protest, omwille van de massa palmvetten daarin en de oerwouden die gerooid werden voor die palmoliebomen.
    Eric Zemmour is een moedige Fransman met nog een greintje gezond verstand en tegen de verdere vernietiging van de Franse cultuur en taal, door de islam en massaimmigratie. Leve Zemmour.

Comments are closed.