Éric Zemmour (1958- ) is misschien niet echt gekend in Vlaanderen en Nederland, in Frankrijk, Franstalig België en Franssprekende landen des te meer. Éric Zemmour houdt ervan om stevig uit de hoek te komen. Als populaire gast in praatprogramma’s lokt Zemmour vanwege zijn scherpe debatstijl en anti-islamitische discours vaak en graag felle reacties uit. Hij gaat geen enkel thema uit de weg.

Zo ondertekende hij in 2013 het beruchte manifest ‘Touche pas à ma pute’ (Raak niet aan mijn hoer), een petitie tegen een wetsvoorstel om hoerenlopers te beboeten. Daarmee haalde hij zich de woede van de feministen op de hals. Éric Zemmour voert sinds jaar en dag een verbeten strijd voor de vrije meningsuiting en tegen de oprukkende islam. Zijn boeken verkopen dan ook als zoete broodjes. Zijn essay, ‘Le suicide Français’ (De Franse zelfmoord), was met een oplage van 500-duizend exemplaren een echte bestseller. Op een piekmoment verkocht hij 20.000 boeken per dag! Zijn populariteit en scherpe taal werken uiteraard op de zenuwen van het poco-establishment. Dat het regime, het leugenjournaille en het gerecht, er alles aan doen om hem het zwijgen op te leggen, is nogal wiedes. Hij stoort!

Nieuwe vervolging

Het parket van Parijs opent nu nog maar eens een onderzoek tegen Éric Zemmour wegens, ‘openbare beledigingen, het aanzetten tot discriminatie en het propageren van haat’. Met deze vervolging start een nieuwe aanval op de vrijheid van meningsuiting in Frankrijk. Justitie onderneemt deze stappen tegen Zemmour na een toespraak van 28 september (Convention de la Droite) over immigratie en de islam. (De bewuste toespraak via Youtube) En natuurlijk doet de politiek-correcte leugenmedia er nog een schepje bovenop, door druk uit te oefenen op de gerechtelijke instanties. Witte merel in het journalistieke landschap is de baas van Le Figaro Magazine, Guillaume Roquette: “Ik hou niet van deze klopjacht die bestaat uit het monddood maken van mensen. Ik spreek mijn bezorgdheid uit over de evolutie in onze samenleving, Éric Zemmour drukt gewoon de waarheid uit. Je zult me niet vinden bij degenen die ervan dromen om hem in de gevangenis te zien!”

Le Figaro Magazine, Guillaume Roquette

“Je n’aime pas cette chasse à l’homme qui consiste à faire taire les gens. […] J’exprime des inquiétudes sur l’évolution de notre société, Éric Zemmour exprime des certitudes. Vous ne me trouverez pas avec ceux qui rêvent de le voir en prison !” –
@G_Roquette
#JeSoutiensZemmour

Éric Zemmour werd in 2010 al vervolgd voor opmerkingen over zwarte- en Arabische delinquenten, hoewel de officiële statistieken hem gelijk geven. Het gerecht gebruikt middelen om afwijkende – lees niet politiekcorrecte – meningen het zwijgen op te leggen, om het debat te voorkomen en in één richting te duwen. Om de waarheid te verbergen.

De situatie is des te ernstiger omdat Éric Zemmour niet de enige is die vervolgd wordt voor ‘opiniedelicten’. De beperking van de vrijheid van meningsuiting en de censuur van ideeën neemt inderdaad elke maand, zelfs elke dag, toe.
Onderteken de petitie voor ondersteuning Éric Zemmour:

#JESOUTIENSZEMMOUR : NON À LA CENSURE, OUI À LA LIBERTÉ D’EXPRESSION !

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Klopjacht op Franse dissidenten, publicist Éric Zemmour wederom met vervolging bedreigd”

  1. […] De bewuste ‘opmerkingen en standpunten’ waar het communiqué van Ferrero naar verwijst, zijn Zemmour’s kritische bedenkingen over de […]

Trending

%d bloggers liken dit: