De landelijke intocht van Sinterklaas in de stad Apeldoorn zal met verzonnen roetveegpietten worden gelopen, zo werd deze week bekend gemaakt. Zwarte Piet maakt in het landelijke beeld definitief plaats voor dit nieuwe, politiek-correct verschijnsel. Ook op de NTR, onderdeel van de staatsomroep, dat een goed bekeken Sinterklaasjournaal op de beeldbuis brengt, zal dit jaar de laatste zwart piet buiten smijten. Daarmee tracht de Nederlandse elite een eind te maken aan een personage in het Sinterklaasfeest dat in onze gebieden tot wel duizenden jaren terug een rol heeft gehad.

De NTR is sinds 2014 bezig het aantal volledig zwart geschminkte pieten te verminderen. Vorig jaar, in Zaandijk en de Zaanse Schans, had Sinterklaas nog gezelschap van een paar Zwarte Pieten. De laatste jaren werd de druk opgevoerd om Zwarte Piet in de ban te doen, linkse extremisten en bekende Nederlanders kregen een ruim podium van de machthebbers om hun kritieken op deze Nederlandse traditie naar voren te brengen.

Toch is er ook goed nieuws voor mensen die iets met de Nederlandse cultuur hebben. In veel steden en dorpen in de provincie blijft Zwarte Piet gewoon bestaan. Hierbij lopen de Friezen voorop, zo liet de voorzitter van de intocht in Leeuwarden over het landelijk besluit weten; “wij hadden er niet op gerekend dat de NTR zo ver zou doorslaan” en hier blijft Zwarte Piet dan ook gewoon meedoen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Zwarte Piet en Sinterklaasfeest verder vernield door bestuurders”

  1. Schaf dan maar ook Sinterklaas af, die ouwe blanke zak die elk jaar opnieuw zijn morele superioriteit wil bewijzen door elk kindje zonder onderscheid van ras of stand cadeautjes te schenken. Walgelijk decadent en vooral racistisch zonder weerga om over het seksisme maar te zwijgen.

  2. Albino Piet bij Sneeuwwitje zonder witverlies

    Ik ben tenminste politiek-correct !

  3. U slaat de nagel op de kop door die Elite verwoesters duidelijk te omschrijven. Google info omtrent het Kalergi Plan of het Hooton Plan en huiver !

  4. Zwarte Piet vanop de stoomboot voor anker te Benidorm, Spanje.

    “Roetveegpieten” zijn nep want hun gelaat heeft wel “roetvegen” maar hun kostuum blijft kraaknet. Dit is volkomen ongeloofwaardig. “Roetveegpieten” zin in feite…..”PoCo-pieten” !

  5. De zionistische elite wil de cultuur in alle witte landen vernietigen, zodat deze geen indetiteit meer hebben! Ze willen alle rassen op de wereld mengen, desnoods gedwongen met geweld, zoals de Franse ex president sarkoszy ooit zei! Er ontstaat dan een hybride ras, dat inder slim is, maar net slim genoeg om te werken en te dom om in opstand te komen! Dit is al lang voor WOll uitgedacht en vind momenteel plaats in heel Europa! Eurasie noemt Orwell dit, lees maar eens 1984van George Orwell, het gaat griezelig genoeg aardig uitkomen, met hatesoeech en thoughtcrimes en thought police!

Trending

%d bloggers liken dit: