Extremisten willen verbod Zwarte Piet, tactieken uitgelekt

Deze week lekte naar het nieuwsmedium Geenstijl een document uit, met daarin de tactieken waarmee de extremistische organisatie Kick Out Zwarte Piet (KOZP) zo ver wil gaan dat Zwarte Piet wordt verboden. Het is hier in PDF-vorm te raadplegen. Men wil o.a. kinderen gaan inzetten om de publieke opinie te bewerken, maar ook de internationale contacten mobiliseren om zich uit te spreken tegen het Nederlandse Sinterklaasfeest. Uiteraard wil men ook racisme aan islamofobie en kolonialisme koppelen.

Het hele document ademt samenzweringstheorieën uit, waarbij Nederland en de Nederlanders erop uit zouden zijn om zwarte mensen te kwetsen en pijn te doen. Er wordt verheugd gedaan over de in hun ogen ‘neergang van het westen’, men herhaalt de flagrante leugen dat migranten na de Tweede Wereldoorlog Nederland hebben opgebouwd. Verder wordt duidelijk dat men wordt geïnspireerd door het uit de Verenigde Staten van Amerika overgewaaide antikoloniale activisme en allerlei revanchistische eisen.

3 comments

  1. Maar Sinterklaas mag blijven = een oudere blanke man die alles gratis wegschenkt !!?. Hoe transparant kun je zijn, zonder je belachelijk te maken? Inderdaad. Ook waar: een jaar geleden vertelde een Noord-Afrikaan mij dat zijn volk Nederland en België hebben heropgebouwd na de oorlog … De Halletoren in Brugge bijvoorbeeld is dus, volgens het politiek correct denken, heropgebouwd door Afrikanen … en Julius Caesar was een zwarte (lesbische?) vrouw zoals James Bond nu wordt geportretteerd… enzovoort. Wordt dit het nieuwe curriculum voor het onderwijs? Proficiat voor slinks.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.