Oppositieleider Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft bij de politie aangifte gedaan tegen een Officier van Justitie en twee Advocaten-generaal, dit wegens ernstig vermoeden valsheid in geschrifte, zo liet de politicus via Twitter weten. De reden hiervan is dat tijdens het hoger beroep er documenten zijn opgedoken waaruit naar voren komt dat door ambtenaren is aangedrongen op de vervolging van Wilders en dit zou dan door deze medewerkers van het Openbaar Ministerie (OM) zijn verzwegen.

De politicus van de PVV staat zeker stevig in de schoenen met deze aangifte, want hij heeft zijn huiswerk gedaan. Zo staat er inderdaad in het bewuste proces-verbaal van de Officier van Justitie dat er geen afstemming heeft plaatsgevonden tussen het OM en het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de politieke ambtsdragers. Uit de gelekte documenten van RTL-Nieuws weten we dat dit zelfs al heeft plaatsgevonden voordat het OM zelf overging tot de vervolging van Wilders.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Wilders-showproces: Geert Wilders doet aangifte tegen medewerkers Openbaar Ministerie”

  1. […] stukken over de bemoeienissen in zijn strafrechtelijke vervolging in de hand, deed de PVV-voorman eerder deze week aangifte tegen de officier van justitie en advocaten-generaal die betrokken zijn bij zijn strafzaak. Deze […]

  2. Vlaams Belang moet nu volgen en ons gerecht onder leiding van de LOGE .die het politiek proces tegen hun deed aanvallen .maar eerst moet en de magistraten die banden hebben met de LOGE gewipt worden en wie gaat dat hier doen IS DE VRAAG ze zullen elkaar wel verdedigen .dus er moet een buitenlandse neutrale commissie opgericht worden ook voor Nederland.zeker niet een Europese onder leiding van minister Reyders

  3. Geert pak ze aan! Eis dat de regering aftreedt en dat er snel nieuwe verkiezingen worden gehouden. Kom ijzersterk terug en verbeter het beleid dat jarenlang door de huidige coalitiepartijen verpest is.

Trending

%d bloggers liken dit: