Génération Identitaire moet er nog eens 75.000 euro bovenop leggen.

Op 29 augustus heeft de correctionele rechtbank van Gap vonnis geveld in de zaak rond de actie aan de Col de l’Échelle. Ter herinnering: In april vorig jaar blokkeerden militanten van Génération Identitaire de doorgang voor ‘illegalen’ die de Alpen wilden oversteken richting Frankrijk, daarbij geholpen door extreemlinkse NGO’s en gutmenschen.

Eergisteren viel de uitspraak: drie jongen mensen kregen 6 maanden effectieve gevangenisstraf opgelegd. Bovendien moeten ze 2000 euro boete betalen en worden ze voor 5 jaar beroofd van hun burger- en politieke rechten. Ten slotte kreeg de vereniging Génération Identitaire een boete van 75.000 euro opgelegd.

De ‘geëngageerde’ rechters vonden dat de militanten “activiteiten hebben uitgevoerd die onder de publieke opinie voor verwarring zouden kunnen zorgen, zijnde het uitoefenen van ambtenarentaken’”.

Toch nog even herhalen dat de procureur van Gap, in den beginne althans, geen graten zag in de actie Génération Identitaire. Het was pas na dubieuze tussenkomsten van de politiek dat er vervolging werd ingesteld.

Daardoor moeten Clément Gandelin, Romain Espino en Damien Lefèvre nu naar de cel. Maar met grote waarschijnlijkheid wordt tegen dat schertsvonnis beroep aangetekend. De jongen mannen kunnen maar hopen dat ze dan voor normale rechters komen te staan.

De beklaagden:
Clément Gandelin (alias Clément Galant), is 24 jaar oud. Hij komt uit Lyon en is de voorzitter van Génération Identitaire en verantwoordelijk voor de Franse afdeling van Defend Europe.
Romain Espino, ook 24 jaar oud, is de woordvoerder van de groep.
Damien Lefèvre is voormalig GI-voorzitter. Volgens de Franse leugenpers ruilde hij ‘ultrarechts voor extreemrechts’ (wat dat betekent weten we ook niet)

Men kan er gif op innemen dat de rechters van Gap lid zijn van Le Syndicat de la magistrature, afgekort SM (sic). Le Syndicat de la magistrature – een beroepsvereniging van linkse magistraten, opgericht na mei 1968 – wil er onder meer over waken dat de gerechtelijke instanties in alle ‘onafhankelijkheid’ kunnen werken. We weten wat dat betekent als gauchisten het woord ‘onafhankelijkheid’ in de mond nemen.

Deze rechtspraak toont aan hoe ziek Europa wel is. Het wordt hoog tijd om de bestaande structuren te euthanaseren.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Het vonnis der schande: zes maanden effectief en 2000 euro boete voor 3 leden van Génération Identitaire”

  1. […] Zoals reeds aangehaald op 31 augustus veroordeelde de correctionele rechtbank – Defarge dus – van Gap drie jongeren van Génération Identitaire tot effectieve gevangenisstraffen van zes maanden en boetes van 2000 euro. Bovendien moet de organisatie 75.000 euro ophoesten. De magistrate die ‘recht’ sprak was Isabelle Defarge. Ze veroordeelde de jonge mensen tot die zware straffen omdat ze vorig jaar de doorgang voor ‘illegalen’ die de Alpen wilden oversteken richting Frankrijk, wilden verhinderen. […]

  2. Politiek ONcorrecte Militant

    Schandalig dergelijk “le Gouvernement de Juges”, kenneliijk met rode partijkaart politiek benoemde zeloten, net zoals in Wallonistan. Rechtstaat of is heteerder “SCHEEFstaat” ?

  3. Crowdfunden die hap en de pleuris voor de rechters

Trending

%d bloggers liken dit: