Defend Europe blokkeert in Alpen toegangsroute Afrikaanse grensoverstekers

Activisten van Defend Europe, een identitaire organisatie die zich keert tegen de immigratie-invasie, hebben op zaterdag een passage in de Hoge Alpen afgesloten. Men ging over tot deze specifieke actie omdat dit een doorgangsroute voor illegalen is in het gebied tussen Italië en Frankrijk. Een honderdtal activisten verzamelden zich aldaar en rolden een groot spandoek uit waarop stond te lezen dat men de grens heeft gesloten en dat illegalen moeten terugkeren naar hun thuislanden. Er werd tevens de hele dag gebruik gemaakt van en helikopter om het gebied door te zoeken.

De mediagenieke actie van de organisatie zorgt ervoor dat de problematiek van de diverse doorlooproutes doorheen Europa voor illegale grensoverstekers vanuit Afrika weer prominent op de kaart staat. Met het blokkeren van de Frans-Italiaanse grens hebben de identitairen naar eigen zegen het doel om de Europeanen aan te zetten tot verzet tegen de immigratie-invasie, een proces dat duidelijk in de hand wordt gewerkt door de officiële instanties.

De activisten van Génération Identitaire waren gisteren in de regio Hoge Alpen en bezetten een berg die ligt op de doorgangsroute voor illegalen. Men heeft ervoor gezorgd dat er deze dag geen enkele migrant de bewuste route kon gebruiken. Romain Espino, de woordvoerder van de organisatie laat over de actie het volgende weten;

We hebben de controle van de Frans-Italiaanse grens hervat, om aan de autoriteiten te tonen dat met onze volharding en mogelijkheden men de controle over onze grenzen terug kan nemen.

4 comments

  1. En er moeten acties komen om de verschillende regering duidelijk te maken dat: genoeg is genoeg! De EU brulboeien (Verafstoodt op kop) moeten eindelijk eens leren met de mening van anderen rekening te houden. Niemand heeft hen volmacht gegeven tot “omvolking” van Europa.

  2. Fantastische zet tegen de illegale doorgang dit zal Junker mogelijk een hartaanval doen krijgen zo is er dan al een krapuul minder de volgende mag Soros zijn die wens ik een heel pijnlijke prostaat kanker.

Comments are closed.