De nationalistische actiegroep Voorpost heeft in het Groningse Ter Appel wederom gemanifesteerd tegen de groeiende criminaliteit veroorzaakt door immigranten. De actiegroep hekelt de overlast die deze groep hier veroorzaakt en neemt het op voor de bewoners van het dorp die zuchten onder de overlast. Ook de landelijke politici worden bekritiseerd, die hebben Ter Apel tot afvoerputje gemaakt van hun immigratiebeleid. Een tiental activisten waren aanwezig met spandoeken en vlaggen. Er waren teksten te lezen als ‘illegaliteit is criminaliteit’ en ‘geen asielcentrum in onze buurt’.

Voorpost was eerder dit jaar ook actief rondom dit aanmeldcentrum in het noorden van het land, toen liet de organisatie weten dat men een alternatief heeft voor de overlast, namelijk de migranten gewoon terugsturen naar het eigen land. Bij deze manifestatie bracht men nog enkele andere eisen naar voren;

• de onmiddellijke sluiting van het complex in Ter Apel;
• de onmiddellijke uitzetting van migranten uit veilige landen;
• in het algemeen: opvang van asielzoekers in gesloten opvang.
• het kleine deel van de asielzoekers dat in de procedure zit moet zich conformeren aan de samenleving; grof gezegd: ‘aanpassen of oprotten’;
• Fatsoenlijke werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Je hoeft niet Nederland om te volken om een lokale economie draaiende te houden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Manifestatie van Voorpost in Ter Apel tegen criminaliteit asielzoekers”

  1. Liliane Cottenie

    Willen jullie een rekeningnummer opgeven dan wil ik graag storten

Trending

%d bloggers liken dit: