De nationalistische actiegroep Voorpost protesteert tegen het lakse beleid van de Nederlandse autoriteiten tegenover uitgeprocedeerde asielzoekers die in het asielzoekerscentrum van Ter Apel (provincie Groningen) verblijven en in de omgeving rondreizen. Er is al enige tijd bekend dat de enorme overlast die veroorzaakt wordt door deze mensen nauwelijks leidt tot acties vanuit de autoriteiten, dit tot grote frustratie van de inwoners van het dorp. Voorpost heeft als oplossing voor de ontstane ellende het terugsturen van de asielzoekers naar hun eigen land.

Deze problematiek is al langer bekend, maar loopt de afgelopen maanden de spuigaten uit, zoals de buslijn die deze mensen vervoert regelmatig met overlast te maken heeft. De asielzoekers schoppen stennis en bedreigen buschauffeurs. Daarnaast heeft Ter Apel en de wijde omgeving te maken met een explosie van winkeldiefstallen, die voor een zeer groot deel op het conto te schrijven zijn van de asielzoekers uit het opvangcentrum.

Via hun website laat Voorpost verder nog het volgende weten;

Onbekende activisten in Ter Apel langs de beruchte buslijn 73 borden opgehangen uit protest tegen de aanhoudende overlast van uitgeprocedeerde vreemdelingen welke in het AZC Ter Apel verblijven. Het dorp wordt al jaren geteisterd door geweld en intimidatie. Voor Voorpost is het onacceptabel dat deze overlast wordt gedoogd door de autoriteiten. Er is maar één oplossing voor de overlast en dat is door het tuig terug te sturen naar eigen land.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Voorpost over situatie Ter Apel: Illegaal? Hand in hand terug naar eigen land!”

  1. […] was eerder dit jaar ook actief rondom dit aanmeldcentrum in het noorden van het land, toen liet de organisatie weten […]

  2. Jan van der Graaf

    Groot gelijk mensen, in den haag geven ze geen barst om wat er in ter Apel gebeurt, is er geen mogelijkheid om er mariniers bij te halen, die hebben, ik geloof in de jaren 60 – 70 het station in Amsterdam schoongeveegd, misschien iets voor jullie probleem, want dat het een probleem is, staat als een paal boven water, en dát door uitgeprocedeerde, illigalen in Nederland !!!!!!! Een grote schande is het. !!!!!!!!!!!!!!!!!

Trending

%d