In de nacht van maandag op dinsdag hebben activisten van Rechts in Verzet een protestgeluid laten horen tegen de komst van een illegalenhotel in Amsterdam. In de wijk Buitenveldert heeft de organisatie diverse spandoeken en vliegtuigjes opgehangen met de boodschap dat de ‘vliegtuigen voor illegalen klaar voor vertrek staan’. Men wenst van het lokale bestuur dat er naar de inwoners wordt geluisterd, die helemaal geen illegalenopvang in hun buurt willen. Eerder dit jaar werd in dezelfde buurt nog een bewoner door een illegaal vermoord.

Rechts in Verzet protesteert met regelmaat tegen het beleid van de gemeente Amsterdam om illegalen in de watten te leggen. In juni van dit jaar hield de organisatie nog een protestactie met koffers en spandoeken op meerdere locaties in de stad. Nu eist men van het gemeentebestuur dat men het project van het illegalenhotel op de Van Leijenberghlaan 11 in Amsterdam Buitenveldert per direct stopt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Rechts in Verzet protesteert in Amsterdamse buurt tegen illegalenhotel”

 1. waarom zou je rechts moeten zijn ook dlen van links willen geen illegalen, in afwachting van uitwijzing, opsluiten met prikkeldraad er om heen.

 2. Theofiel Xenofiel

  “illegaal volk eerst, Eigen Volk kan verrekken !” en “illegaal is normaal !” zijn onze politiek-correct ontaarde slogans.

 3. Eigen volk eerst

  Illegalen horen naar hun eigen land uitgezet te worden.
  Ze heten illegalen omdat ze niet in ons land mogen zijn.
  En nu worden ze in een hotel gezet? En als ze ophef maken een status? Want dat gebeurt er hier. Keihard voor de eigen bevolking en een handmsworstenhouding naar mensen toe die hier niet horen te zijn. Wat een grote waanzin.
  Regering jullie zijn doof, blind en slecht bezig. Luister naar de eigen bevolking!

Trending

%d bloggers liken dit: