Rechts in Verzet: Geen illegalenhotels in Amsterdam!

De actiegroep Rechts in Verzet heeft dinsdag in Amsterdam spandoeken opgehangen, koffers neergezet en met buurtbewoners gesproken over de opvang van illegalen in hun stad. Het gemeentebestuur heeft recent zes panden aangewezen als 24-uursopvanglocaties waar veelal uitgeprocedeerde vreemdelingen zullen worden gehuisvest. De actiegroep heeft een duidelijke boodschap, die ook veel weerklank vindt bij de buurtbewoners, namelijk dat er helemaal geen illegalenhotels hoeven te komen en dat illegalen hun koffers dienen te pakken en te vertrekken. De spandoeken zijn op de Leijenberghlaan en de Pieter Aertszstraat in Amsterdam zichtbaar.

6 comments

  1. Ja want illegaal betekent toch “illegaal” anders geformuleerd “onwettig” verblijvend, zonder in reisvisum

  2. Goede actie.ook ongelooflijk dat uitgeprocedeerde drammers naast Bed Bad Brood opvang ook nog is €125 pw in 020 ontvangen. Schandalig ik hou niet eens €500 pm over om vrij te besteden en ik ben een werkende Nederlander

  3. Als je de landelijke digitale gemeente vergelijker ‘waarstaatjegemeente.nl’ erop na slaat en vergelijkt met de andere 349 Nederlandse gemeenten kun je direct en in enkele minuten concluderen dat het Amsterdamse gemeentebestuur volslagen incompetent is en op letterlijk vrijwel alle bestuursonderwerpen extreem slecht scoort en feitelijk al jaren geleden onder curatele gezet had moeten worden door de toezichthouder Provincie Noord Holland. Je kunt ook de miljardensubsidie uit Den Haag van deze Amsterdamse potverteerders ter discussie stellen zodat er wat minder zuur verdiend belastinggeld van de burger in allerlei idiote hobby’s verdwijnt zoals opvang voor uitgeprocedeerde illegalen.

  4. Waarom verzet?De Amsterdammers hebben zelf voor groen slinks gekozen.!Hopelijk wordt het leven ondraaglijk in buurten met veel groen slinks stemmers. Eigen schuld van de wegkijkers in Nederland.

    1. Ja, koekoek , de meerderheid in Amsterdam is allochtoon . Dit stemgedrag is daarvan de logische consequentie

Comments are closed.