Politie Eindhoven gooit beelden rel-allochtonen op het web

De ernstige gevallen onder de relschoppers, tijdens de PEGIDA-demonstratie bij de salafistische Al Fourqaan-moskee op zondag 26 mei 2019 in Eindhoven, komen toch niet helemaal weg met het gebruik van zwaar geweld. Eerder waren er al een aantal onder hen aangehouden, mede met behulp van de oproep van de politie van de gemeente Eindhoven. Men heeft de eerdere oproep nu kracht bij gezet door beelden van het gespuis op de eigen webstek te zetten waarbij de rel-allochtonen enigszins zichtbaar zijn.

Er wordt door de politie van Eindhoven gesproken van ernstige ongeregeldheden die plaats hebben gevonden tijdens de demonstratie van PEGIDA. Van de rel-allochtonen zijn er door de politie foto’s gemaakt en men heeft eerder de kans gegeven aan de verdachten om zichzelf te melden. Dat is voor het overgrote deel onder hen niet gebeurd en deze mannen worden dus nog gezocht. Als je de personen op de foto herkent, kun je contact opnemen met politie van Eindhoven.

3 comments

  1. Zo hoop moslims bij Pegida ineens lmfao .
    Beetje ongelukkig geformuleerd dit ……………(deze Pegida-Rellschoppers )
    Het zijn moslim rellschoppers bij een Pegida demomstratie maarja politie heeft wel vaker de neiging om dingen anders te benoemen

  2. “Diversiteit is een verrijking” of veeleer een “verzeiking” ? Dat “Inclusief” gedoe bracht ons tot dusver niks dan miserie, kommer & kwel en autochtonofoob racisme/discriminatie . De voorbeelden ter zake zijn legio.!

Comments are closed.