In het stadsbestuur van Hasselt zetelt een man luisterend naar de naam Habib El Ouakili voor de lijst ‘Roodgroen’. Onlangs pakte de man in alle media uit met een zware beschuldiging:  een Vlaamse chauffeur van De Lijn zou zijn vrouw, getooid met hoofddoek, met een kinderwagen laten staan hebben aan de halte, met de mededeling ‘uw soort komt er niet in.’ Om het verhaaltje compleet te maken zou een andere passagier ‘uit solidariteit’ afgestapt zijn.

Ook al voelt iedereen aan dat dit wel érg onwaarschijnlijk klinkt, de linkse leugenpers nam het bericht gretig over, en smeerde het breed uit. Zoals gebruikelijk ging De Lijn maar al preventief met de broek omlaag op de grond liggen: er was ‘geen plaats voor racisme’, zo klink het, en er zou een ‘onderzoek gestart worden.’

Nu blijkt dat het hele verhaal van A tot Z gelogen is. De Lijn heeft na onderzoek bekend gemaakt dat er géén sprake is van racisme, en dat de beelden van de dashcam de versie van de chauffeur ondersteunen. Tegen de chauffeur wordt bijgevolg uiteraard geen enkele maatregel genomen.

Men zou nu verwachten dat De Lijn een klacht indient wegens laster en eerroof, en dat leugenaar Habib El Ouakili publiek verontschuldigingen aanbiedt, en zijn ontslag als schepen aanbiedt. Maar zo werkt de hysterische antiracisme-industrie tegen de Vlamingen niet. Beschuldigingen worden ruim uitgemeten, excuses komen er nooit.  In de krant Het Belang Van Limburg laat De Lijn weten dat ‘de zaak gesloten is en dat er na overleg met El Ouakili geen verdere commentaar wordt gegeven’, en ook El Ouakili wil enkel kwijt dat ‘hij niet meer over de zaak zal communiceren’. Zijn leugenbericht werd intussen van zijn Facebook verwijderd.

Het Vlaams Belang vindt de gang van zaken schandalig, en laat de alweer valse beschuldiging van racisme aan het adres van Vlamingen niet zomaar passeren. ‘Ik vind dat meneer en mevrouw El Ouakili morele schadevergoeding moeten betalen aan de betrokken, gestigmatiseerde en valselijk beschuldigde buschauffeur! #schaamteloos‘, zo klinkt het bij Kamerlid Annick Ponthier. Tegelijk worden vragen voorbereid voor het Vlaamse Parlement, dat bevoegd is voor De Lijn.  Met die parlementaire vragen wil het VB De Lijn dwingen om zwart op wit te bevestigen dat Habib El Ouakili een leugenaar is, die als schepen een deel van zijn eigen burgers vals beschuldigde van racisme. Daaruit kan maar één logische conclusie voortvloeien: Habib El Ouakili moet opstappen als schepen. Want flagrant liegen is in Vlaanderen nog steeds de lijn die een politicus niet mag overschrijden.

Voor allochtone en linkse blanke fantasten is ‘racisme’ gillen dé garantie op een toegangsticket tot de linkse leugenpers. Vorige zomer was er de valse racismerel over Pukkelpop, waar een paar allochtone vrouwen zich interessant maakten.  Blanke BV’s beweerden dan weer te verhuizen vanwege ‘racisme’, wat fake bleek. Ook Vlaamse politiemensen worden te pas en te onpas van racisme beschuldigd, ook voor memes en grapjes met een heel andere achtergrond, bv. als het over de politieke rode kleur van een collega gaat. Intussen zijn we ook nog steeds op zoek naar de boze skinheads die zowaar zouden geplast hebben op de zwarte linkse schrijfster Dalilah Hermans.  En het toppunt blijft toch wel de leugen van Freddy Willockx, die wereldpers haalde met de bewering dat mensen zouden geweigerd hebben getrouwd te worden door een zwarte schepen – een verhaal dat van A tot Z verzonnen bleek. ‘Racisme’ krijsen, dat is altijd prijs, altijd gewonnen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Hasselt: schepen Habib El Ouakili loog brutaal over Vlaams ‘racisme’ bij De Lijn”

 1. Ik schaar me volledig achter de schepen en steun me daarbij op het Muzelmans Taqqiya principe

 2. Marleen de bruyn

  Schandalig als dit waar is Hasselt heeft het nl een liegende schepen onmiddellijk c4

 3. Dat vreemd gepeupel mag fantaseren wat het wil, onze linkse pers steunt ze ook altijd. We zullen volgende verkiezingen nog eens zien, nu ze het begrepen hebben.

 4. Allah Snackbar

  Het TAQIYYA principe laat liegen tegen “ongelovigen” toe binnen de Islam

 5. Dan maar niet te praten over zo’n moslim buschauffeur, die een meisje met blote benen weigerde! Ik neem geen vrouwen mee die niet goed gekleed zijn, dat mag zeker wel? En dat is nog waar ook!
  Maar ja, die lui hebben hier en in Europa voorrang!

  1. PoCo-fobe Polle Polarisatie

   Dat zal niet veranderen zo lang permissiviteit politiek-correct gecamoufleerd blijft als vermeende “verdraagzaamheid” uit PoCo-propagandistische overwegingen ter promotie van dat perverse “inclusief” gedoe van het autochtonofoob discriminatoir PoCo-Syteem

Trending

%d bloggers liken dit: