molenweeldeHet is weer zover: er heeft zich weer eens een allochtoon gemeld om in alle media het boze Vlaamse ‘racisme’ aan te klagen.  De vuige racisten zouden deze keer huizen in het dorpje Weelde, deelgemeente van Ravels, in de Kempen.  Het slachtoffer zou Dalilla Hermans zijn, geadopteerd vanuit Rwanda.  Haar gruwel in Weelde kan je hier lezen, bij de gesubsidieerde linkse website Dewereldmorgen.  Wat ze uiteraard ‘vergeet’ te vermelden is dat ze politiek actief is bij het linkse Groen.

Haar grofste beschuldiging is dat ze in 2000 op de parking van de parochiezaal door boze Vlaamse skinheads zou beplast zijn.  Als dat zo is, dan keuren wij dat af, laat daar geen twijfel over bestaan.  Maar wij hebben het eerlijk gezegd wel helemaal gehad met dit soort beschuldigingen waarvoor geen bewijs geleverd wordt.  Herinner u de trouwshow van Van Bellingen in Sint-Niklaas vanwege ‘racistische’ koppels – die toevallig nooit gevonden werden.  Herinner u het woord ‘neger’ met een krijtje op de voorgevel van VRT-journalist Peter Verlinden – waarvan toevallig geen foto werd genomen.  Herinner u Saskia De Coster die ‘racisme’ zag bij de NMBS – waarna de NMBS Saskia De Coster met beelden ontmaskerde als leugenaar.  En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Maar vandaag zijn het dus de Vlamingen in Weelde die door een linkse Groene in de ‘racistische’ zak worden gestoken.  Wij zouden graag doen wat elke journalist zou moeten doen vooraleer dit te publiceren:  eens op zoek gaan naar informatie vanuit Weelde zelf.

Op de hoger aangegeven Groen-website, die dus publiek is gemaakt met instemming van Hermans zelf, staat dus dat ze tot haar 15e in Weelde woonde.  Ze woonde toen in de straat ‘den Eykantpad’, maakt ze daar zelf bekend.  Ze zou ook al die tijd heel actief geweest zijn in de plaatselijke KSJ.  Nu is onze vraag aan mensen uit Weelde: als je als tiener op die plek te voet vertrekt (want ze zegt dat ze door het open raam wegsloop) naar ‘de parochiezaal’, welke is dat dan?  Waar is die exact gelegen?  Wie baatte die zaal destijds in 2000 uit, of wie was de verantwoordelijke?  Heeft er ooit iemand iets gehoord over een dergelijk grof feit in 2000?  Bestond er rond die tijd zoiets als ‘skinheads’ in Weelde?  Weelde telt maar 4000 inwoners, zoiets brutaals moet de ronde gedaan hebben.  Wij hebben alleszins nooit iets gehoord of gelezen…

Het moge duidelijk zijn dat wij hoegenaamd niet geïnteresseerd zijn in het privéleven van Dalilla Hermans (of wie dan ook).  Wij stellen wel vast dat zij zelf in de openbaarheid treedt in een zeer controversieel politiek kader (alle Vlamingen betichten van racisme en oproepen tot betogen tegen N-VA-staatssecretaris Theo Francken), en wij willen journalistiek nagaan of dit ene feit, dat zij zelf publiek maakt in de context van een publiek en politiek debat, ook werkelijk gebeurd is zoals zij het beschrijft.  Wij hebben daar alleszins zwaar onze twijfels bij.

Wij behandelen de bron van elke informatie strikt discreet.  U mailt ons via info@rechtsactueel.eu.  Weelde, laat u horen!  (Ken jij mensen in Weelde?  Bezorg hen dan dit artikel!)

O ja, in hetzelfde artikel beweert Dalilla Hermans ook nog dat ze geen rijbewijs behaald heeft omdat…  een stoute racistische Vlaamse rij-instructeur haar ervan overtuigd heeft dat ze niet kan rijden.  Die bewering is te belachelijk voor woorden:  Als Dalilla geen rijbewijs heeft is dat omdat ze gebuisd is op haar rij-examen of ervoor gekozen heeft er zelfs niet aan te beginnen; met ‘racisme’ heeft dat natuurlijk geen zak te maken.  Wat is het volgende:  Als een zwarte tegen een boom rijdt, dan is dat omdat een Vlaamse racist hem een slechte auto verkocht heeft, zeker?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Plasten boze Vlaamse ‘racisten’ op 14-jarig meisje in Weelde (Ravels)?”

 1. André Van Oosthout

  Wel oppassen wat jullie hier komen beweren. Er waren namelijk diverse getuigen van het “plasincident”, en niet bepaald linkse rode rakkers, die de “plas” aanval en de zinloze en racistische vernederingen die mevrouw Hermans moest ondergaan gezien en gehoord hebben. De aanvallers waren wel degelijk van extreemrechtse signatuur, sloegen ook racistische en extreemrechtse praat uit en waren van het “skinhead” type. Juist is juist, nietwaar soms ?

  1. Interessant! Was u er zelf bij? Wie waren die zogenaamde ‘getuigen’ dan wel? Wie waren de ‘aanvallers’? Werd er een klacht ingediend? Waarom niet? Eerst maar eens een paar bewijzen graag. Want afgezien van de tekst van madam Hermans zelf hebben we momenteel helemaal niets.

 2. Gans de VreemdelingenINDUSTRIE , volgepropt met volkomen OVERgesubsidiëerde politiek benoemden, drijft op subsidies gemolken uit de uiers der Economisch Productieve Belastingbetalers. Die verkwistende subsidiëring kan enkel “gewettigd”(sic) worden naar het naieve sponsorende plebs toe, indien deze VreemdelingenINDUSTRIE met regelmatig terugkerende bevoorrading, voldoende product-eenheden op de politiek-correcte markt afzet ; vermeend “racisme”(sic) in allerlei bedachte varianten (BEHALVE autochtonofoob racisme, dat belandt in de PoCo-doofpot) ) . Uiteraard met voldoende barnum reclame campagne om het product een lucratieve marketing positie te gunnen, daar zorgt het PoCo journaille voor in PoCo-media en wel in allerlei sossenrode en gifGROENe schakeringen. Nadenkende mensen laten dat “product” op het politiek-correcte schap staan ter beschimmeling of voor naievelingen , want die zijn zo lichtgelovig om dergelijke producten toch te willen slikken , een minderheid wat bleek uit de recentste electorale buiklanding van Links. Ettelijke vaten gerijpt “racisme”(sic) zijn nog in stock en er zal gestaag uit getapt worden om in alle seizoenen met regelmaat der klok te kunnen blijven leveren door PoCo-bedenkers. De productie blijft continu draaien want er is niet de minste angst voor delocalisatie der VreemdelingenINDUSTRIE vermits ze niet rendeert maar enkel KOST en daarom wel ter plaatse dient te blijven om te produceren en aan de locale populatie te dwangvoederen middels een politiek-correcte propaganda trechter of baxter (voor moedwilligen dus politiek-ONcorrecten , die zich verzetten tegen indoctrinatie)

 3. Willy vandenheede

  Frank 100% met U eens

 4. En die stoute Vlaamse racist plaatse daar toch wel een boom zeker, omdat die arme beplaste allochtone groene sukkel met haar slechte auto, zonder rijbewijs want een Vlaamse racist heeft haar gebuisd, en een slechte wagen verkocht door een Vlaamse racist tegen die boom zou knallen. Het begint echt zielig te worden. De wereld is groot het staat hun vrij uit te zwermen naar betere oorden, Ik vraag mij trouwens af waarom deze massa zielenpoten van deze vrijheid geen gebruik maken op een retour , en hier blijven afzien en gediscrimineerd worden door die stoute Vlaamse racisten, sommigen onder hun verzette nochtans hemel en aarde om toch maar in dit Racistische land te kunnen blijven. zelfs door een schijnhuwelijk. Hebt ge in hebt ge op de site van knack die rode dwaas van Belingen al van jetje horen geven op het in de hemel prijzen van de slimste mens ter wereld, Alleen de reacties van de lezers zijn positief en geeft nog hoop, en dat moet zeer doen, grote ergernis bij de redactie van knack, het enige positieve van die idiote kwis is dat hun bakkes zeer doet door hun dwaze gelach die ze produceren voor hun ordinaire uitlatingen, eigen aan het linkse gepeupel .

 5. Hebben onze gekleurde “vrienden en vriendinnen” hier toch te klagen! Ze krijgen alles wat hun hartje begeert en toch zijn wij, Vlamingen, de boeman!

 6. Ik ben van de geburen (en ken ook een aantal mensen van ginder) en dit is de eerste keer dat ik dit verhaal hoor. Nuja je hoort wel vaker zulkse verhalen die breed uitgesmeerd worden in de pers maar achteraf niet waar bleken te zijn. Hoewel de correctie(als die er al was) vreemd genoeg niet dezelfde media aandacht krijgt. Slechts een verdoken mini-artikeltje ergens in de krant of iets dergelijks.

 7. Ik ken maar één dergelijk ritueel gebruik en dat gebeurt bij het lid worden van een bepaalde club. Misschien eens polsen of die toen in de buurt actief waren. In het dorp zouden ze zich dat wel herinneren, je kan ze van straten ver horen aankomen…
  In dat geval begrijp ik wel dat de dame haar (gewezen?) lidmaatschap probeerde te verbergen en een verhaal verzon om ondergezeikt thuiskomen te kunnen verklaren…
  De KSJ was dat dan wel niet… Die hebben geen zware motoren dacht ik…

 8. Weer zo’n linkse, aandachtsgeile trut. Stond gisteren ook al in ‘t lang en in ‘t breed in de frut.

Trending

%d