PEGIDA plaatst pop met boodschap voor Al-Fourqaan moskee

Een ludiek actie van de patriottische beweging PEGIDA bij de salafistische Al-Fourqaan moskee in Eindhoven. De organisatie heeft middels het plaatsen van een pop van de profeet Mohammed gekozen voor een subtielere manier om toch een boodschap te brengen. De profeet draagt de tekst ‘geen islam wel vrijheid’ en er is een schoen te zien die op de koran staat. PEGIDA komt later met een uitgebreider verhaal over wat Eindhoven nog aan acties van de organisatie kan verwachten.

De activisten van PEGIDA proberen in de buurt van de moskee al wekenlang normaal te demonstreren en folders uit te delen, maar worden door de burgemeester van Eindhoven en agressieve Turkse jongeren in het uitoefenen van hun grondrecht gehinderd. Voorman Edwin Wagensveld werd enkele malen opgepakt voor simpelweg het uitdelen van folders en is inmiddels om onduidelijk redenen van het sociale medium Twitter afgegooid.

One comment

  1. Ik denk dat we het in de toekomst niet meer gaan redden met ludieke acties, want hun gebruiken geweld en daar zullen we een antwoord op moeten hebben! En met die landverrader moet er in de toekomst ook afgerekend worden! Die hoord achter de tralies!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.