De herhaaldelijke laster vanuit het gemeentebestuur van Eindhoven richting de patriottische beweging PEGIDA heeft voor de organisatie nu een grens bereikt. Men doet aangifte van smaad tegen de burgemeester van Eindhoven John Jorritsma, directe aanleiding hiervoor was het televisieprogramma PAUW, waarin hij de mensen van de organisatie als ‘stelletje neonazi’s’ omschreef. Jorritsma wrong zich afgelopen weken in allerlei bochten om maar niet het demonstratierecht in zijn stad te handhaven en schoof hierbij met regelmaat PEGIDA van alles in de schoenen.

Gisteren heeft de Stichting Vrienden van Pegida uit naam van meerdere personen, aangifte gedaan tegen burgemeester John Jorritsma, vanwege de volgens hen leugenachtige kwalificatie van de activisten. De aangifte komt bij een wekenlang getouwtrek tussen activisten en het gemeentebestuur van Eindhoven. De activisten willen protesteren in de buurt van een moskee en worden daar geconfronteerd met gewelddadige Turkse buurtbewoners. De Eindhovense burgemeester lijkt zijn oren vooral te laten hangen naar de Turkse geweldplegers.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “PEGIDA doet aangifte tegen burgemeester van Eindhoven”

  1. Shylock Thüringen

    Het wordt ook in Nederland hoog tijd de tanden te laten zien en zich niet alles van de links-groen georienteerde overheden te laten voorschrijven en welgevallen. Het enige wat die overheden willen is verdelen om verder te kunnen heersen, de mensen steeds verder uit te kleden en uiteindelijk datgene te bereiken wat door 1968 in gang werd gezet. Toen was het weg met het establishment en nu ze zelf na al die jaren op hun rijkgevulde portemonnee zitten is er maar een ding belangrijk: het establishment moet blijven en handhaven, zodat ze het horige voetvolk kunnen trappen. Ik wens Pegida in Nederland succes toe.

  2. Bovendien, in een fatsoenlijk land als Nederland, heeft iedereen ingevolge artikel 1 van de Grondwet het recht om te demonstreren. Of dat nu bij de arbortuskliniek aan de Biltstraat te Utrecht is of als men moeite heeft salafisten die haat jegens ons prediken in een moskee, moet dat ook kunnen. Als het moskeebestuur verstandig is zouden zij met onze subsidie buurtvaders kunnen inhuren die een beveiligingshaag vormen tussen mopperende moskeegangers en vreedzame demonstranten, maar dat gebeurt ook niet. Tenslotte staat Pegida op de openbare weg en die is van iedereen en niet exclusief van moskeegangers. De burgemeester die dit allemaal niet inziet verdient inderdaad een aangifte van zijn eigen politie.

  3. Wim Vreeswijk

    Deze burgemeester is ook al op de vingers getikt door de Nationale Ombudsman, dus Pegida maakt een goede kans.

  4. Hopelijk wordt die burgemeester met zijn NSB achtergrond ontslagen. Leve Pegida
    Leve Edwin Wagensveld .

Trending

%d bloggers liken dit: