De dronkenlap eruit en de narcist erin? PvdA’er Frans Timmermans heeft zijn oog laten vallen op de baan van Jean-Claude Juncker als voorzitter van de Europese Commissie. Na een politiek debat gisterenavond in Maastricht, liet hij aan de media weten dat; “Voor andere baantjes heb ik totaal geen interesse.” Hiermee wil hij aangeven enkel voor het hoogste ambt te gaan. Timmermans is op het moment vicevoorzitter binnen de Europese Commissie en trekt de lijst voor de PvdA bij de Europese verkiezingen die in Nederland op 23 mei plaatsvinden.

Politiek-filosofische opvattingen heeft beroepspoliticus Frans Timmermans niet echt en hij laat zich vooral leiden door wat hem hier en daar wordt ingefluisterd. Zo ging de PvdA’er in 2014 in gesprek met oligarch George Soros en wordt gezien als een trouwe volgeling van zijn plannen. Dat verklaart dat hij tijdens zijn functie in de Europese Commissie openlijk sprak over de structurele immigratie die men vanuit Afrika naar Europa wil begeleiden.

Op 31 oktober is de laatste werkdag van huidig voorzitter Juncker en dan loopt ook de termijn van Timmermans af als eerste vicevoorzitter binnen de Europese Commissie. Timmermans’ Partij van de Arbeid wordt in Nederland zeker niet de grootste partij, toch maakt hij wel een kans op de begeerde functie. In Europees verband is zijn sociaaldemocratische groep namelijk traditioneel gezien de op een na grootste groep in het Europees Parlement, na de conservatieve Europese Volkspartij.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Frans Timmermans (PvdA) wil voorzitter van Europese Commissie worden”

  1. […] voor de Partij van de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE). Een ander bijgevolg zal vermoedelijk zijn dat Frans Timmermans van de PvdA de uitslag gebruikt om een nog betere baan voor zichzelf te […]

  2. Geen smerige Marxisten aan de macht stem allemaal anti-Europees!

    1. Stemmen is voor idioten die denken d m v deelname aan een systeem,het systeem te kunnen veranderen.

Trending

%d