Islamterreur maakt bijna 300 mensen af op Sri Lanka

Het Aziatische land Sri Lanka is vandaag, Paaszondag, zwaar getroffen door de zoveelste golf van moslimterreur.  In een gecoördineerde aanval door moslimterroristen werden laffe massamoorden uitgevoerd met bommen op weerloze mensen in hotels en in kerken.  Dat laatste wijst erop, dat doelgericht Christenen geviseerd werden in hun kerken op één van de heiligste dagen van het Christendom. (WAARSCHUWING: gruwelijke beelden.)

De foto’s, die snel door YouTube en andere kanalen gecensureerd werden, tonen de gruwelijke wreedheid en genadeloosheid van de islamitische aanvallers:  verhakkelde en aan flarden gereten lijken hangen over verbrijzelde kerkbanken.  Ze liggen ook overal op de kerkvloer verspreid.  Het dodental zal de volgende dagen nog oplopen, want vele mensen moeten vreselijk verminkt zijn met weggeblazen armen en benen.

Terwijl de linkse activisten van de leugenpers ‘veel vragen hebben over de motieven’, is het voor ieder waarnemer met gezond verstand duidelijk dat dit een aanval door de islam is.  De ‘jihad’, de door de Koran bevolen ‘Heilige oorlog’ tegen de ongelovigen, woedt in Azië volop.  Deze moordgolf vertoont overigens veel gelijkenissen met andere islamitische massamoorden in de regio:

  • bij de golf van bomaanslagen op Bali werden op 12.10.2002 door moslims 202 niet-moslims vermoord, vooral Australiërs.
  • op 2 oktober 2005 werd dat op Bali nog eens overgedaan, en doodden moslims 20 niet-moslims.
  • op 26 november 2008 maakten moslims in Mumbai, India, 166 niet-moslims af.

Moslims hebben ook een bijzondere voorliefde voor Pasen om christenen af te slachten:

  •  In 2017 werden op Palmzondag in Egypte 45 niet-moslims omgebracht.
  •  In 2016 was er ook al een terreuraanval in Lahore, Pakistan, op de christelijke minderheid, waarbij 75 ‘ongelovigen’ wreedaardig werden omgebracht, terwijl ze voor Pasen met hun gezinnen genoten van de vrije dag in het lokale park.

Sri Lanka heeft een islamitische minderheid van zowat 10%.  Vanuit het land vertrokken ook kleinere groepen terroristen naar Syrië, om daar deel te nemen aan de genocide en de oorlogsmisdaden van Islamitische Staat (IS) – de grootste groepen terroristen daar kwamen o.a. uit België.  Tien dagen geleden waarschuwde een politiechef van Sri Lanka ervoor dat er aanwijzingen waren voor op til zijnde aanslagen door de lokale islamitische terreurbende.

De aanslag zal de wil tot terecht verzet van de lokale boeddhistische en hindoestaanse bevolkingen nog doen toenemen.  De strijd tegen de wereldwijde islamitische agressie kan daarmee een welkome bondgenoot opleveren voor het Westen.  Zelfs de steeds zo minzame Dalai Lama, de geestelijke leider van het boeddhistische Tibet, uitte zich al kritisch voor het moslimgeweld, en noemde Europa ‘naïef’ omdat het zijn grenzen openzet voor moslims.

Recent kwam de moslimagressie al van een kale reis thuis in het Aziatische land Myanmar: nadat moslims daar massaal burgers vermoordden en legerposten aanvielen, sloeg het leger keihard terug door de moslimterroristen en hun aanhangers kordaat uit het land te schoppen.

We zullen de volgende dagen weer vaak horen dat het ‘niets te maken heeft met de islam’: lariekoek, want de Koran roept wel 23 keer op tot moord en terreur tegen ongelovigen – wij dus.  Hier een paar van de duidelijkste oproepen tot moord en terreur in de Koran, voor moslims het letterlijke woord van Allah:

“Strijdt tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort.” [2:193, herhaald in 8:39]

“Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [8:12]

“Wanneer gij de ongelovigen tegenkomt, houwt dan in op hun nek en wanneer gij onder hen een bloedbad aangericht hebt, bindt hen (= de overlevenden) dan in de boeien.” [47:4]

One comment

  1. Het is frappant hoe er weer door de gazettenpraat schrijvelaars en PoCo-“duiding”(sic) gevers der audio-visuele media rond de politiek-correct pot wordt gedraaid om toch maar niet te moeten toegeven dat die bloedige muzelmanse terreur geïnspireerd wordt door de Koran hate speech verzen tegenover “ongelovigen” . Nochtans staan ze er zwart-op-wit in te lezen voor iedereen die geen PoCo-blinddoek draagt. PoCo-pipo’s & pipa’s zullen het weeral quasi negationistisch relativeren met de stereotype dooddoener ; “Ja, maar ze zijn toch niet allemaal zo….”(sic) . Dat zou er nog maar aan mankeren gvd !

Comments are closed.