In Den Haag is zopas gebruik gemaakt van het recht op vrije meningsuiting op de openbare weg door de Nederlandse afdeling van Pegida. Op het voetpad voor de salafistische en dus terreurvriendelijke moskee As Soennah in Den Haag werd een spandoek geplaatst met de tekst ‘profeet Mohammed kinderneuker’, een afbeelding van de Koran met de tekst ‘vergif’ en een met tulband verklede paspop die de islamitische profeet Mohammed voorstelt, waarbij een babypop op de plek van zijn kruis is bevestigd.

De actie van Pegida Nederland is vooreerst een protest tegen de schorsing van een Nederlandse leerkracht in een school in Hoofddorp, omdat hij zogezegd ‘de profeet beledigd had’.  Het beledigen van mensen die niet meer leven is nergens in West-Europa verboden; dat daarvoor anno 2019 leraars geschorst worden, kan dus enkel een gevolg zijn van een groeiende intimidatie door en angst voor de islam.

Met de actie protesteert Pegida Nederland ook tegen de hardnekkig volgehouden weigering van de burgemeester van Den Haag om democratische betogingen tegen de islam in Den Haag in de buurt van moskeeën toe te laten. In West-Europa is er geen enkele wet die zegt dat de vrije meningsuiting over religies in de buurt van hun tempels afgeschaft is; ook die weigering is dus enkel een gevolg van de angst voor en de bereidheid tot geweld van moslims.

Tenslotte verwijzen spandoek en poppen natuurlijk naar een heikel punt in de historisch gedocumenteerde geschiedenis van de islam: de zogenaamde profeet Mohammed huwde met het mesje Aisha toen die slechts 9 jaar oud was. Volgens alle Europese opvattingen is een dergelijk ‘huwelijk’ een daad van seksueel misbruik en pedofilie. Dat feit is zeker in #metoo-tijden toch echt wel relevant. Bovendien is het leerrijk voor moslims zelf, aangezien jonge moslims met korte lontjes West-Europeanen om één of andere reden vaak verwijten dat ze ‘pedofielen’ zouden zijn. Nochtans worden die daden in Europa streng vervolgd, veroordeeld en afgekeurd, terwijl ze in de moslimwereld schering en inslag zijn – wellicht mede omdat de ‘grote man’ zelf het voorbeeld gaf …

Men kan verwachten dat in eerste instantie leugenpers en politiek moord en brand zullen schreeuwen over de actie van Pegida en dat men vervolgingen zal opstarten. Dat is erg vreemd, want Pegida Nederland gebruikt, in tegenstelling tot de islam, geen bommen, geen vuurwapens en geen messen om mensen te vermoorden. Pegida uit enkel zijn mening met woorden en paspoppen en daardoor is nog nooit iemand gestorven.

Het zeer brutaal beledigen en provoceren van religies en de (te) fanatieke volgelingen ervan is bovendien een beproefd en vast onderdeel van onze Europese cultuur, zeker ook in Nederland. Zeker vanaf Mei ’68 werd de macht van de katholieke kerk of de protestantse kerken in West-Europa keihard bestreden door vaak links geïnspireerde actievoerders met, jawel, schokkende spandoeken en afbeeldingen rond Jezus, kruis, Maria. Waarom dat kon en kan tegen de christelijke kerken, maar plots niet zou kunnen tegenover de islam, dat is volstrekt onduidelijk, nu de vrijheid van meningsuiting nog steeds op exact dezelfde manier in de wetgeving gewaarborgd is.

Helaas mag er verwacht worden dat er ook internationaal een reactie zal komen. Net zoals de redactie van Charlie Hebdo beestachtig werd uitgemoord voor onschuldige tekeningen, zo mag er ook nu verwacht worden dat de mensen van Pegida Nederland het doelwit zullen worden van bedreigingen door geschifte moslimterroristen. Wij verwachten dus maar één reactie van leugenpers, gerecht en politiek: in Nederland geldt de vrije meningsuiting, ook en zeker op de openbare weg voor een moskee. Wie daar niet mee om kan, die moet maar verhuizen naar een moslimland, waar het dan toch allemaal zoveel beter is.

Het is overigens niet te geloven dat een instelling als de As Soennah-moskee in Den Haag nog open is. Het oord draagt het ‘salafisme’ uit, de meest extremistische visie op de islam zoals die vanuit Saoudi-Arabië gepromoot wordt. Het salafisme roept op tot een letterlijke interpretatie van de Koran, inclusief dus de 23 oproepen tot moord en doodslag op niet-moslims; het salafisme ligt zo aan de basis van de terreurgolf tegen niet-moslims, zeker ook in Europa.

Beelden die u van de leugenpers niet mocht zien: de bloedige gruwel na de doortocht van moslimterroristen in de Parijse concertzaal Bataclan. 89 niet-moslims werden afgeslacht, sommigen daarvan met messen gruwelijk verminkt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Pop van ‘kinderneuker Mohammed’ geplaatst voor terreurmoskee in Den Haag”

  1. hoe anders noem je een vent die met een negenjarige in zijn bed kruipt >?

  2. Tony Claasen Duque De Drouton en route

    Een WAARHEID ALS EEN KOE. ZO IS HET GEWOON DAT MOET OOK MAAR EENS GEZEGD WORDEN. WILDERS ROEPT HET AL MEER DAN 10 JAAR DAAROM STOP ISLAMISERING EN SLUIT DE GRENZEN EN DIE CRIMINELE “MOSLIM ASIELZOEKERS” DIRECT TERUGSTUREN WAAR ,E VANDAAN KOMEN. EN NEDERLAND WEER VAN ONS NEDERLANDERS DIE HET HEBBEN OPGEBOUWD. DAAROM WEG MET RUTTE EN VVD, GROEN LINKS,D66, DENK, BIJ2, CU, PVDA, PVDD, CDA, EN AL DIE LONKSE ZOOI. STEM OP WILDERS

  3. Ik hoop maar dat die hele rotzooi niet deze kant opkomt.Zal niet zo vlug gebeuren met onze rechtse President,Mart.,Brasil.

Trending

%d