NSV demonstreert op 22.3 tegen anti-blanke genocide in Zuid-Afrika, extreemlinks is droevig

In Zuid-Afrika gaan de zaken van kwaad naar erger. Er zijn nu 150 moorden per 100.000 inwoners, dat zijn de cijfers van de blanke organisatie AfriForum voor het jaar 2017. De boerenpopulatie in Zuid-Afrika heeft drie keer meer kans om vermoord te worden dan een politieagent in hetzelfde land. Het globaal gemiddelde voor moorden is 6 per 100.000. In Zuid-Afrika grijpt elke dag een man of vrouw in paniek naar de telefoon, nadat hij of zij werd aangevallen, gemarteld, verkracht of beroofd door onbekenden. Minstens één dag per week klinkt er geen telefoon, die dag blijft er niemand achter om het verhaal te vertellen – omdat een heel gezin is uitgemoord. Het lijkt te surreëel om te beseffen.

Helaas is dit bikkelharde realiteit voor de landbouwers in Zuid-Afrika. Voor hen is het dagdagelijkse gewoonte om zichzelf elke nacht op te sluiten achter meerdere deuren met ijzeren tralies. Op hun nachtkastje ligt een geladen geweer.

De cijfers van AfriForum gelden voor alle Zuid-Afrikaanse landbouwers, maar de blanke boeren vormen het grootste deel en ondergaan de meest gruwelijke folterpraktijken. De Zuid-Afrikaanse overheid doet niks. Zij erkent niet dat blanken worden geviseerd en spreekt enkel over uit de hand gelopen diefstal. De gruwelijkheid van de aanvallen heeft nochtans meer weg van horrorscènes dan van misgelopen inbraak. Het gaat hier over “dieven” die een vader verplichten toe te kijken terwijl ze zijn vrouw verkrachten en hierna hun 12-jarige zoon verdrinken in een bad van kokend water. Het martelen van baby’s en lachen terwijl die twee kamers doorkruipt naar zijn doodbloedende moeder.

De grootste regeringspartij van Zuid-Afrika, ANC, laat de aanvallen stilzwijgend toe. De viceminister voor Hoger Onderwijs riep tijdens aan gesprek over de plaasmoorden: “Begraaf ze levend!”. Ze beschuldigen de blanken ervan de oorzaak te zijn van de falende economie, een gevolg van het slechte ANC-beleid, en willen hun grond in beslag nemen zonder rechtszaak of compensatie. Een gelijkaardige situatie in Zimbabwe leidde enkele decennia geleden tot het agressief verjagen van blanke boeren en bijgevolg een enorme hongersnood. ANC-kopstukken komen overigens herhaaldelijk in beeld terwijl ze het lied “kill the Boer, kill the farmer” meezingen.

De noodkreten van de Zuid-Afrikaanse boeren vallen in dovemansoren. De leugenpers negeert de kwestie, Zuid-Afrika mag door politieke correctheid als multiculturele ‘regenboognatie’ niet falen. Slechts weinig mensen zijn zich ervan bewust dat er in Zuid-Afrika een genocide aan de gang is.

Daarom gaat de Nationalistische Studentenvereniging (NSV) dus een stille mars houden, op donderdagavond 22.3, vanop het Woodrow Winsonplein in Gent, om 20 uur.  ‘Wij roepen op om het cordon van zwijgzaamheid in pers en politiek te doorbreken en aan de boeren te laten weten dat er binnen Europa WEL mensen begaan zijn met hun lot’, zo klinkt het bij de NSV.  Voor alle vrienden van het blanke Afrikanervolk in Zuid-Afrika is het dus duidelijk: op naar Gent!

Hier nog eens één van de recente reportages van Lauren Southern over de plaasmoorde:

De vele geslaagde acties en demonstraties van patriotten in Gent (Pegida, Schild en Vriend, Voorpost…) beginnen intussen extreemlinks danig op de zenuwen te werken. ‘De ervaring leert ons dat indien er geen sterke tegenreactie komt op deze provocaties, de fascisten steeds verder zullen gaan’, zo klinkt het huilerig…  De communisten roepen dan ook op tot een tegenbetoging.  Dat heeft het voordeel van de duidelijkheid:  de NSV betoogt tegen de genocide op de blanken, extreemlinks is dus blijkbaar voor die genocide.  Tot in Gent, aan de goede NSV-kant!

 

2 comments

  1. Links zou deze prachtige dame heel onrespectvol een ‘uncle Tom’ noemen en in haar gezicht spuwen, wat de aanhangers van Hillary al deden in de USA.

Comments are closed.