26 november: betoging in Gent tegen krakende Roma-zigeuners en voor de opgesloten Xavier

De Gentenaar die met wat vrienden verhaal ging halen bij krakende Roma-zigeuners zit nu al 11 dagen op water en brood. Bijna twee weken cel ondertussen omdat Tamme Termont (sp.a) het ok vindt dat illegaal werkschuw tuig huizen in zijn stad inpalmt. Maar hij zal het geweten hebben want op zondag 26 november trekken de vrienden van Xavier (zo heet de Gentse held) naar het paleis van bloedrode nicht Daniëlle, ook weleens het ‘stadhuis‘ genoemd. Op Facebook kondigen ze hun activiteit aan onder de noemer ‘Je suis Xavier!‘ en dat vinden wij leuk. Ondertussen staan al meer dan 100 mensen op ‘aanwezig’ en als het aan dit tempo blijft evolueren, dan gaat het Rode Plein voor het gemeentehuis in Termontgrad zwart van het volk zien. Letterlijk, want de organisatoren vragen aan het ‘gewone volk‘ dat ze graag zien komen om “in het zwart gekleed” te komen. Wel, dat vinden we nog leuker! Laat laffe hond Termont maar eens zweten. Wij doen een warme oproep om massaal naar Gent af te zakken op 26 november om 19 uur. Gent is van de Gentenaars net zoals de rest van Vlaanderen van de Vlamingen is! Zet het in jullie agenda, nu!

KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE

egtl.png

3 comments

  1. Wist je al van de verhuis van ganse dorpen Roma’s die dagelijks naar hier komen en er zelfs steun ontvangen om te leven. In Gent zijn ganse straten Roma’s die hier gesponsord worden door Termont en Co. Dit word echt verzwegen voor de bevolking er zijn ginder op TV zelfs programma’s om de verhuis aan te moedigen. Valse Termont verzwijgt dit als dood.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.