Krakerstuig slaat opnieuw toe in Gent. Roemenen, Roma, zigeuners, … noem ze zoals je wilt, maar eens ze een leegstaand huis zien eigenen ze het zich toe. Kan allemaal uiteraard, want de wet laat het – voorlopig nog – toe. Donderdag zou daar verandering in komen. We doen nog geen uitspraken over de dag na donderdag, maar we volgen het uiteraard op! Maar het is dus weer koekenbak in Termontgrad. 7 duistere individuen, waaronder 2 kinderen braken binnen in een huis in Palinghuizen. Toen de eigenaars bij het krieken van de dag even polshoogte gingen nemen werden ze met de glimlach op de boeventronie aangesproken door de luiwammesen die hun huis  hadden ingenomen: “We mogen dat, de wet laat het toe! Doei!“. En kieskeurig zijn ze wel, het huis was immers volledig bemeubeld. Handig, dat bespaart een trip naar de kringwinkel of een inbraak bij de buren. Maar goed, het hoort natuurlijk niet. Dit tuig moet terug naar Roemenië of gewoon werken en huren zoals iedereen. Uitkijken dus naar vrijdag, wanneer procedures deze indringers kunnen en moeten uitzetten. Te weten dat één van de Gentenaars die het vorige kraakpand even gedag gingen zeggen nog steeds in de cel zit. Gerechtigheid in België, weet u wel? (Hier wat belekes van de ‘krakers’.)

gmst.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “7 Roemeense illegalen kraken opnieuw huis in Gent, dit vlak voor verandering krakerswet”

  1. Als ‘kraken” onbegrijpelijk genoeg niet de qualificatie : “HUISVREDEBREUK” krijgt, volgens de huidige, uitermate krakkemikkige, in voege zijnde politiek-correct gedegenereerde wetgeving, zou een ingehuurde Oostblok commando knokploeg eens “Grote Kuis” laten doen in opdracht van de bezitters van de belaagde eigendom dan eveneens “nog geen” misdrijf wezen ? Vermoedelijk geldt in deze instantie echter eveneens de politiek-correct ontaarde geplogenheid dat de vermeende “Rechten vd Crapuleuze Mens” (in casu de binnenbrekende Roma) primeren op de “Rechten vd Slachtoffer Mens” (de nog tijdelijk van hun eigendomsrecht beroofde eigenaars van het bewuste pand) . Het is een politiek-correcte aberratie dat indien de eigenaars HUN gekraakte woning zouden binnengaan, zij “de privacy der krakers”(sic) zouden schenden !!!! NOG meer politiek-correcte verrotting is moeilijk denkbaar, “rot-tot-op-het-bot” , vermoedelijk zelfs niet voor een gauchistische gifGROENe ECO-fascist ! Hoogste tijd om eens het politiek-correcte onkruid binnen de Privacy wetgeving met stok en wortel uit te rukken en daarna eens duchtig de vleugels der volkomen politiek-correct vergaloppeerde “Privacy Commissie” duchtig te kunnen bij knippen.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. ik dacht dat inbreken strafbaar was niet dus in Gent

  3. Een wet die vreemdelingen beschermt en het eigen volk in de steek laat is tegennatuurlijk – Hier een pleidooi voor Het Eigen Volk – https://www.youtube.com/watch?v=7pdTPHdUKxI

  4. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

%d bloggers liken dit: