Gisteren was Dyab Abou Jahjah te gast in cultuurcentrum De Centrale te Gent. Dit om zijn boek ‘Pleidooi voor radicalisering’ te bespreken en voor te stellen. Voor de nationalistische beweging Voorpost verdient deze moslimextremist geen enkele aandacht. Daarom hebben, vroeg in de ochtend, enkele militanten van Voorpost de ingang van De Centrale symbolisch toegemetst. Met deze actie wil Voorpost een duidelijk signaal geven: geen toegang voor moslimextremist Abou Jahjah! 

Bart Vanpachtebeke, voorzitter van Voorpost: “In tegenstelling tot wat Jahjah wil realiseren, namelijk aansluiting zoeken bij radicale stemmen, wil Voorpost een Vlaanderen dat vrij is van islamitisch radicalisme. Geen utopisch radicalisme, geen reactionair radicalisme, geen constructief radicalisme, maar nationalisme!” Nick Van Mieghem, actieleider van Voorpost treedt bij: “Om ons nationalistisch ideaal te bereiken zal Voorpost blijven ageren tegen personen en organisaties die onze identiteit ondermijnen. Voorpost in verzet voor Vlaanderen, Nederland, Europa!

Ook ’s avonds voerde Voorpost nog actie aan de ingang van de zaal. Hun metselwerk was tegen dan al verdwenen, maar de boodschap was wel duidelijk.

boa

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Extremist Abou Jahjah niet welkom in Gent: Voorpost metselt ingang tot zaal dicht”

  1. En naar verluidt, van onze rporter ter plaatse vernome, wou Abou Kahkah heu excuseer die typfout….Abou Jahjah er nog eens met zijn kalashnikov komen poseren voor één of ander links gazetteke zoals DE SCHANDAARD of zo….

  2. Geweldige actie!

    1. Inderdaad! Een geweldige actie! Voorpost weet echt nog hoe het effectief hoort. Nogmaals, een grote PROFICIATI ! Toch ben ik niet helemaal tevreden. Waarom, beste Voorposters, die deur niet voor altijd gedicht met sneldrogende beton?

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading