Black M, onder andere gekend van het hitje ‘Sur Ma Route’ zou zich op 29 mei aanstaande in de, met bloed doordrenkte, velden van Verdun komen amuseren. We schrijven zou, want dat feestje gaat niet door. Door de enorme druk via de sociale media werd het ‘concert’ van Black M, een provocerende zwarte rapper, geannuleerd.

pnkm
Black M weet hoeveel hij waard is…

Dit jaar zal het honderd jaar geleden zijn dat de ‘Slag om Verdun’, een van de grootste slachtpartijen uit de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog, begon en eindigde. Deze veldslag, die woedde van 21 februari 1916 tot 19 december 1916, eiste naar schatting meer dan 700.000 doden, gewonden en vermisten op een slagveld nauwelijks groter dan tien vierkante kilometer.

mvvl
Verdun: een Monument van de Vlaamse Leeuw voor de gevallen Vlaamse soldaten van het 14de Régiment. (Een echte Vlaamse Leeuw: hij rust…)

Om deze tragische gebeurtenissen te herdenken worden er dit jaar allerlei activiteiten georganiseerd. De kosmopolitische waanzin zorgde ervoor dat Black M daarvoor werd aangetrokken. Dat gebeurde op uitdrukkelijk verzoek de cultuurmarxisten van de PS, die het land momenteel besturen. Volgens de burgemeester van Verdun, nochtans zelf een socialist, werd de rapper naar voor geschoven door Audrey Azoulay (PS), minister van Cultuur in de PS-regering Valls. Het dametje, afkomstig uit een Joods-Marokkaanse bankiersfamilie, verdiende haar strepen al in de ‘antifascistische’ strijd tegen o.a. Jean-Marie Le Pen, wanneer deze enkele jaren geleden de tweede ronde van de presidentsverkiezingen wist te halen. Ze zag er blijkbaar geen graten in om het negertje, dat geen kans onbenut laat om autochtone Fransen, vrouwen, christenen, joden en homo’s te schofferen, zijn nummertjes te laten brengen.

De autochtone Fransen zijn volgens de Guinees allemaal ‘kouffars‘, wat moslims (en IS) gebruiken om ‘ongelovige honden’ aan te duiden. Vrouwen zijn zoveel als gebruiksvoorwerpen, ze betekenen niets en hebben geen meerwaarde. Of wat te denken van volgend hoogstaand proza: “Het wordt tijd dat men de ‘pédés’ (vulgair scheldwoord voor homo) in mekaar ramt, hun penis afsnijdt en ze voor dood op de Parijse périphérique achterlaat”. Enfin, heel zijn repertoire is in die zin opgebouwd. Een blanke zou voor al die uitspraken en gezangen al lang voor de rechtbank zijn verschenen. Hij niet dus, in Verdun ‘ging’ hij voor dat optreden zelfs 65.000€ (op een budget 150.000€ ) oprapen.

Maar zoals gezegd, het feestje gaat niet door. Voor het eerst in de geschiedenis wellicht, slaagde ‘klassiek’ Frankrijk erin een stok in het multiculturele hoenderhok te gooien. Traditioneel katholieken, vrijzinnigen, nationalistische- en identitaire groeperingen, oud-strijdersverenigingen en noem maar op, allen verenigd tegen de waanzin die in Verdun zou plaatsvinden! Nooit gezien. De kleinzoon van een ‘Poilu‘ (Frans frontsoldaat uit de 1ste Wereldoorlog) had de zaak zelfs bij een Parijse administratieve rechtbank aanhangig gemaakt. Volgens de klager zou de rapper de eer en de herinnering aan zijn grootvader (en andere frontsoldaten) bezoedelen. Terechte opmerkingen, zouden we zeggen.

Enkele jaren geleden had het regime voor al die klachten en protesten zijn neus opgetrokken. Erger nog, het had hun gesterkt in hun multiraciaal waandenkbeeld. Nu verbood de burgemeester van Verdun het optreden van de zwarte provocateur, “uit angst voor rellen,” zogezegd. Dat deed Jean-Marc Todeschini (PS), staatssecretaris voor Oud-strijders en vrijmetselaar, besluiten dat dat verbod de weg voor het fascisme effent…

Als ze over fascisme beginnen, dan zit het goed. Het is altijd het ultieme argument wanneer ze niets meer weten te vertellen. ‘C’est pas parce qu’on a rien à dire qu’il faut fermer sa gueule’ !

tppsDat laatste geldt zeker ook voor Molenbeeks PS-gemeenteraadslid en Brussels parlementslid, Jamal Ikazban, die zich ook eens met de zaak ging bemoeien. Moeders slimste denkt dat de nazi’s al in 1916 bestonden…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Sociale media verjagen zwarte provocateur Black M uit Verdun”

  1. Het besmeuren van onze cultuur, tradities én onze voorouders is de normale gang van zaken voor de links-liberale volksverraders en hun internationalistische meesters.

    In Duitsland verschijnt zelfs een buitenlander op TV en vertelt dat blonde haren en blauwe ogen zullen verdwijnen. Het publiek applaudisseert terwijl de presentatrice staat te grijnzen als een idioot.

Trending

%d bloggers liken dit: