Voorpost komt aanstaande zondag op straat om de beslissing van de stad Gent om 250 extra asielzoekers op te vangen en het risico dat er onder die asielzoekers terroristen zitten aan te klagen. Opkomen voor je volk, dat kan natuurlijk niet en daarom besloten enkele obscure, onverdraagzame en vooral ondemocratische groeperingen een tegenactie te organiseren. Een twijfelachtige tegenactie.

gg

Gastvrij.Gent, de naam van het onverdraagzame collectief, huisvest: Vrede vzw, Victoria Deluxe, Jong vzw, Bredene en Gent met een hart voor vluchtelingen, Jongsocialisten, Actief Linkse Studenten, Linkse Socialistische Partij, Comac, PVDA, Labo vzw, Climaxi vzw, t Uilekot vzw, Zwerfgoed vzw, Masereelfonds Gent, Hand in Hand tegen racisme vzw, Zwerfgoed vzw, Fou de Coudre vzw, ACV Oostvlaanderen, De Centrale, ABVV Oost-Vlaanderen, SAP Socialistische Arbeiderspartij, Studio ORKA, HART BOVEN HARD Gent, Groen Gent, Kapow, Werkgroep Vluchtelingen Gent, Onafhankelijk Roma Initiatief, Hand-In-Hand Vluchtelingenwerking, Sp.a Gent, Wijkgezondheidscentrum De Punt, Romani Luma Vzw, Links Ecologisch Forum en Circusplaneet Vzw.

Deze verzameling – die enkel mensen met hun mening kan verdragen – kwam met het weinig originele idee – gepikt van extreemlinks in het Duitse stadje Wunsiedel – om, per meter die Voorpost zondag aflegt, geld te doneren aan de ‘vluchtelingen’. We zijn alvast blij dat het eens geen algemeen belastinggeld is dat naar naar de ‘vluchtelingen’ gaat, maar we stellen toch een aardigheid vast in het hele opzet.

Waarom hebben deze anti-democraten een optocht van Voorpost als aanleiding nodig om geld in te zamelen voor de asielzoekers? Waarom konden ze niet gewoon uit gemeende naastenliefde geld inzamelen? Het lijkt wel of links Vlaanderen altijd ergens ‘tegen’ moet zijn alvorens in actie te schieten. Zoveel zitten ze blijkbaar niet in met hun ‘getraumatiseerde’ medemens die in eerste instantie de kracht had om duizenden kilometers af te leggen naar de meest vrijgevige landen van Europa en daarbij vrouwen en kinderen achterliet in ‘oorlogsgebieden’ zoals Turkije en Marokko…

4500 euro hebben de ondemocratische helden momenteel bijeengezameld. Proficiat. Dat is, aangezien er 33 verenigingen achter het initiatief staan, 136 euro per vereniging. Een belachelijk laag bedrag, zeker als je weet dat er enkele politieke partijen en een hoop vet gesubsidieerde vzw’s bij zijn… Dat kan beter!

Wie toch liever géén terroristen naar Europa wil zien komen, kan zondag gewoon aansluiten bij de Voorpost-betoging. Alle gegevens vind je hieronder op de affiche.

vpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Links heeft Voorpost nodig om geld in te zamelen”

  1. mireille demonie

    met al de opgehaalde centen kunnen ze misschien een tehuis voor verkrachte vrouwen en andere slachtoffers oprichten !!!!!!!!!

    1. Wel Mireille, waarom je verkrachte vrouwen in een tehuis wil stoppen is me een raadsel, maar wie verkracht wordt dient naar de politie te stappen en aangifte te doen, daar betaal ik dus belastingen voor. Hopelijk doet die politie dan hun werk goed. Iedere verkrachting is er één teveel, ook die van de waarheid: dat mensen wegvluchten van oorlog en andere ellende los je niet op door ze er terug naartoe te sturen, en het feit dat jullie dat als ‘oplossing’ voorstellen zegt veel over hoe jullie door jullie leiders gedesinformeerd worden. Er zijn trouwens studies die aantonen dat vluchtelingen na verloop van tijd een toegevoegde waarde hebben in een maatschappij.

  2. Wees gerust, we hebben geen Voorpost-marske nodig, maar aan jullie verzuurde reacties te merken is het toch een goed initiatief… Er zijn op allerlei vlakken mensen met empathie bezig om wie het minder goed heeft te helpen, en ook daar is al veel geld voor ingezameld. Wat is er trouwens ondemocratisch aan de opgesomde groeperingen?

  3. 136 Euro ingezameld door AL die verenigingen, daar kunnen ze nog niet elk een pint van drinken, één van het vat en zeker geen streekbier !

  4. Een stadsbestuur is wettelijk verplicht orde, veiligheid en goed bestuur IN HET BELANG VAN ZIJN INGEZETENEN te verzekeren. Ik zie niet in wat de komst van een bende potentiële terroristen, kleine en grote criminelen, aanranders, prostituees daartoe kan bijdragen. De taak van een burgemeester is het veilig, ordelijk, goed besturen van zijn stad of gemeente, en niets anders. Waar is het ministeriëel of provinciaal decreet dat de stad Gent tot dergelijk optreden verplicht? Is er democratisch daarover iets aan de burgers gevraagd? Staat zulks in de partijprogramma’s van de gemeenteraadsfeactie? Van linkse dictatuur gesproken!

Trending

%d bloggers liken dit: