pcludhHet was prijs in Termontgrad, de Oost-Vlaamse hoofdstad beter bekend onder de naam ‘Gent’. Een simpele alledaagse politiecontrole liep uit de hand en naar verluidt zouden een 200-tal ‘jongeren’ zich tegen de agenten gekeerd hebben. Gelukkig vinden die ‘jongeren’ zichzelf zo geweldig dat ze alles beginnen te filmen (de telefoon/camera even een kwartje draaien is wel nog te moeilijk). Hieronder enkele beelden van het incident waar oppersocialist Termont waarschijnlijk zijn slaap niet voor zal laten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “[VIDEO] Politiecontrole in Gent loopt uit de hand: vreemdeling filmt trots het gebeuren”

  1. Ik kon dit filmpje niet in een keer uitkijken, het geschater van dit “vredig” volk ergert mij teveel.
    Het is droevig om te zien hoe de situatie steeds achteruitgaat maar niemand het lijkt te (of wil) beseffen.
    Wat er ook gebeurd is, de politie lijkt me z’n werk te doen en verdient alle respect.
    Op de duur zou men nog beginnen wensen dat het soort volk zoals deze niet-zo-vriendelijke dame wettelijk neergeschoten mag worden na deze uitspraken.

  2. “Kankerracisten” lult een arrogante Hollandse stem, luister naar het Hollands commentaar. Het valt op dat ook in Antwerpen en Mechelen, niet alleen in Gent , de laatste tijd er steeds meer Hollandse Marokanen naar hier gekomen zijn omdat in Holland hun haring kennelijk niet meer braadt zoals ze hem hier wegens onze lakse permissiviteit kunnen laten braden op het OCMW komfoor. Hun toenemend aantal in het Hollands per GSM krijsenden op het openbaar vervoer valt zeer op. Waarom wordt er geen vraag gesteld door een parlementair om te vernemen hoeveel Hollandse Marokanen er recentelijk in onze steden aan het OCMW-kraam zijn komen aanschuiven in deze tijden dat Eigen Volkse Mensen kunnen inleveren ?

  3. Wat ‘n aardige, welopgevoede, beleefde mevrouw die steeds aan ‘t woord is, ik wens Daniel ‘n hele stad vol van die ‘welopgevoeden ‘toe! :D

Trending

%d bloggers liken dit: