Koning Flup in Gent: wees erbij!

bbHet tricolore offensief tegen Vlaanderen komt nu echt wel op volle toeren. De Rode Duivels hebben zich geplaatst voor het WK voetbal in Brazilië en deze woensdag komt het Koninklijk Circus langs in Gent. Tijd om wat geel en zwart tegengas te geven!

Wie zijn mening eens wil geven aan koning Flup en koningin Mathilde begeeft zich dus woensdagmorgen naar Gent. Er wordt door Voorpost en bevriende verenigingen verzameld om 11.00 uur op het Sint-Baafsplein (tussen het Belfort en de fontein). Vlakbij parkeren kan in de ondergrondse parkeerplaats op de Vrijdagmarkt. Net zoals de vorige keren is de actie toegelaten. Wat ook toegelaten is, zijn affiches, spandoeken, vlaggen, megafoons, fluitjes enz. Niet toegelaten is het werpen met voorwerpen en persoonlijke beledigingen aan de koning.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde: de vorige actie in Antwerpen was zo succesvol dat er op de televisie werd gesproken van ‘de niet zo Blijde Intrede van de koning en de koningin in Antwerpen’. Kom dus vanachter die computer vandaan en eis met ons een onafhankelijk Vlaanderen!

6 comments

  1. Bruno moet opkomen met BUB voor de Vlaamse verkiezingen, dan krijgt hij gegarandeerd gratis dagdagelijkse publiciteit in ALLE media. Misschien vindt hij het “bier en Spelen” belangrijker dan de sociale toekomst van het plebs. Misschien kan een pervers feodaal België een realistische kijk op de toekomst niet verdragen.

    1. Dat is vreemd, want de B.U.B. kreeg nog nooit aandacht van de media, hoewel de partij meedeed aan de federale verkiezingen van 2003, 2007 en 2010, aan de regionale en communautaire van 2004 en 2009 en aan de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 2006 en 2012.

  2. Ach ja, in Catalonië zijn er op televisie ook dagelijks de Catalaanse uitdagingen…

  3. Mja, het probleem voor jullie is natuurlijk wel dat een training van de Rode Duivels meer toeschouwers aantrekt dan twee opeenvolgende Ijzerwakes…

    1. De vergelijking gaat wel op ja. De IJzerwake krijgt van de nationale media evenveel aandacht als de Rode Duivels. Ook de IJzerwake-uitdagingen zijn een succes van formaat! Steeds opnieuw die reclameboodschappen op de radio en televisie waar de IJzerwake wordt opgehemeld.

      Overigens worden de IJzerwake-medewerkers elk tienduizenden euro’s per maand betaald om hun ding te doen, net als de Rode Duivels. Raar inderdaad dat dan de IJzerwake net iets minder volk lokt dan een training van het nationale voetbalteam.

Comments are closed.