Krakers vandaliseren VB-secretariaat in Gent

anarchyHet Gentse Vlaams Belang-secretariaat is tijdens de afgelopen nacht nog maar eens het mikpunt van vandalisme geworden. De beveiligingscamera’s registreerden hoe drie personen met verfbommen en spuitbussen de gevel van het secretariaat bekladden. Meer dan waarschijnlijk situeren de daders zich in het krakersmilieu gelet op de ‘originele’ slogan “Kraken gaat door”.

Het Vlaams Belang diende vandaag klacht in en overhandigde de camerabeelden aan de Gentse politie. De gevel is beschadigd en de kosten lopen hoog op. Het Vlaams Belang is het vandalisme meer dan beu. Daarom plaatste het Vlaams Belang de camerabeelden online en zal deze ook verder verspreiden via de sociale media zoals Facebook. “Wij doen een oproep aan getuigen om zich te melden om zo de bewuste vandalen op te sporen,” laat regiovoorzitter Ortwin Depoortere nog weten. En nog: “Sinds 2007 hebben zich al meer dan 20 feiten van vandalisme aan het VB-secretariaat voorgedaan. Genoeg is genoeg!”

Bekijk hieronder de beelden van deze extreem-linkse helden.

slogan

lichtreclame

One comment

  1. De door gauchisten beleden “verdraagzaamheid”(sic) beperkt zich overduidelijk tot gelijkgestemden ALLEEN en NIET tegenover andersdenkenden. Rare soort “diversiteit”(sic) in opinies die zij dulden !

Comments are closed.