Vrije meningDe vermoorde mening. Donderdag 21 maart, klokslag 19 uur. De stad Gent draagt het woord ‘Allochtoon’ ten grave.

Zondag 24 maart, klokslag 19 uur.
KVHV-Gent draagt de vermoorde vrije meningsuiting ten grave.

Na de laatste doodsteek die de Termontige stad de vrije meningsuiting toebracht op 21 maart, moet KVHV-Gent u met spijt melden dat de vrije meningsuiting het onderspit heeft moeten delven en de strijd tegen politiek correctheid heeft verloren.
Wij nodigen u hierbij dus uit om ons op zondag 24 maart, om 19 uur te vergezellen aan Sint-Jacobs om uw laatste groet te brengen en uw medeleven te betuigen.

Bloemen, noch kransen.

KVHV-Gent

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Begrafenis ‘vrije meningsuiting’ morgen in Gent”

 1. […] vond, zoals aangekondigd, de symbolische begrafenis plaats van de ‘Vrije Meningsuiting’. Uiteraard in Gent, aangezien […]

 2. Alleen al om die linkse idioten te irriteren ga ik het woordje “ALLOCHTOON” extra gebruiken.

  En voor ik het vergeet; ik gebruik het woordje “vreemdeling” ook nog steeds. Lekker puh!

  1. Eigenvolkse Schildwacht

   waarom niet “andermans’ volker” als antipode van “Eigen Volker” ?

 3. Men kan het woord ‘allochtoon’ misschien naast de term ‘democratie’ begraven. De tijd voor een gezellige, ouderwetse ‘putsch’ is onderhand wel gekomen.

  1. Achiel Autochtonofiel

   Onze vermeende “democratische rechtstaat” is al lang begraven toen de PoCo-doodgravers van onze oorspronkelijk in de Grondwet gebeitelde Vrijheid van Meningsuiting die bedolven onder een diarree van muilkorfwetten via hun PoCo-miltitia die er een Lobbycratische Scheeftstaat van maakten ten bate van nu volkomen OVERbeschermde minderheden en het immer en altijd discriminerend achteruitsteken van om het even welke meerderheid, middels de alchemistisch trukkendoos der politiek-correcte “positieve actie” (in feit positieve DISCRIMINATIE in objectief-correcte taal) MISbetiteld in PoCo-bargoens New Speak wartaal/prietpraat

 4. De symbolische begrafenis van de vrije meningsuiting is eigenlijk de werkelijke begrafenis van een doodgeboren kind. Ten andere, vrije meningsuiting betekent niet per se vrije opinie-uiting. En wat de begrafenis van de woorden autochtoon en allochtoon (de moeder van alle nonsens en belachelijkheid) betreft: ik ben geen linkse politicus, ergo ik heb geen stemmen nodig en hoef de Gentse Turken (en andere *****?) niet op te vrijen. En zolang de woorden “allochtoon” en “autochtoon” in de Grote Van Daele staan zal ik die blijven gebruiken. Wat voor de allochtonen normaal en toegelaten is, is dit ook voor mij: eigen natie, eigen staat, eigen taal, eigen godsdienst, eigen cultuur, eigen bloed en eer.

 5. ‘n Nuwe woord kom in die plek van “allochtoon”…….NBE (niet blank Europeaan).

  1. Wat zou er mis zijn met “positief gediscrimineerde” ten nadele der achteruitgestoken autochtonen ?

Trending

%d bloggers liken dit: