Waar een schepen voor Vlaamse zaken zoal goed voor zou kunnen zijn…

Een Schepen voor Vlaamse zaken kan, door het aanmoedigen van illegalen om Nederlands te leren, deze arme dutskes nog beter wegwijs maken in ons zalige sociale zekerheidssysteem. Want in plaats van tegen zulk een – ongetwijfeld fascistische – schepen te zijn in Aalst, kan de Gentse burgemeester Termont beter dit soort schepenambten aanmoedigen, om illegalen nog beter en nog sneller naar de webstek van het Gentse OCMW te lokken.

Het OCMW is namelijk verplicht om medische zorgen te verstrekken aan eenieder die daar nood aan heeft.  De vraag is echter of die arme illegalen, die toevallig ook een pleister of een bloedstelpend watje nodig hebben, hun weg wel gaan vinden wanneer de tekst en uitleg enkel in het Nederlands aangeboden wordt. Deze tip op de webstek van OCMW Gent zullen ze alvast niet begrijpen:

Dit zijn de voorwaarden voor een medische kaart:

  • U verblijft onwettig in België (bijvoorbeeld asielzoekers die uitgeprocedeerd zijn, clandestiene vreemdelingen).
  • U woont en verblijft in Gent.
  • U hebt onvoldoende financiële middelen.
  • U ondertekent bij het sociaal onderzoek een “verklaring op eer”.

Lees de volledige uitleg via deze verwijzing: http://www.ocmwgent.be/Medische-kaart-illegalen.html.

One comment

  1. D e Heer Termont zou hem beter niet met Aalst bemoeien ,hij is bezig Gent te verkopen aan de turken en de vreemdelingen om met zen bende aan de macht te blijven ,de NVA de tweede grootste partij heeft hij aan de kant gezet ,we zitten dan weer voor 6 jaar aan de bende vast ,tot de sociale kas zal leeg zijn ,wand gasten zullen later ook pensioen trekken en er nooit voor betaald hebben ,het zal zen tijd wel duren ;:===

Comments are closed.