Tussen het beïnvloeden van rechters door heeft de ‘christendemocratische’ lijsttrekker van CD&V in Gent, Veli Yüksel, ook nog even tijd om zich te richten tot de Gentenaars in hun toekomstige moedertaal.  Begin maar al te oefenen…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “CD&V-lijsttrekker Gent Veli Yüksel in volle actie”

 1. Wie “Jeuksel” heeft moet zich maar krabben..

 2. De turken worden de baas in Gent Sleep straat Wondelgem straat en zo verder

 3. Wilfried Meerval

  Mantıken bu herkesin öncelikle kendi halkı için mücadele?

 4. En ik krijg “vele juksel” van die gast.

 5. Georges Pauwels

  Het grote probleem is dat verkozenen van vreemde origine zich altijd inzetten en zich altijd uiten om hun ” eigen volk eerst” te verdedigen en te bevoordelen.Als een Vlaamse partij zich durft in te zetten voor ” eigen volk eerst” noemt men dat steevast racisme.;

  1. Het is puur en onversneden TWEEZAKKERIJ !

   De gebruikelijke politiek-correcte twee-maten-en-twee-gewichten dus…..Of dacht u misschien dat autochtonofoob racisme/discriminatie ook ooit rechtspraak zou mogen krijgen od dat de overheid naast het gesubsidiëerde Minderhedencentrum ook een Meerderhedencentrum zou willen subsidiëren ? NATUURLIJK NIET !

Trending

%d bloggers liken dit: