6 oktober: debat NSV!-Gent

Op donderdag 6 oktober organiseert de Gentse NSV! een openingsdebat over asiel, migratie, inburgering en de multiculturele samenleving. Filip De Man(Vlaams Belang), Bart Tommelein(VLD), Veli Yüksel (CD&V;), Bert Anciaux(SP.A) en Sarah Smeyers(N-VA) zullen hun partij vertegenwoordigen op het debat. Ivan De Vadder(VRT) is moderator van dienst.

Het debat gaat door in Auditorium C van de Blandijnberg van de Universiteit Gent en vangt aan omstreeks 20u00. Het debat zelf zal vermoedelijk anderhalf uur in beslag te laten nemen, met daarna een vragenronde van een half uur.

Locatie: Auditorium C
Adres: Blandijnberg
9000 Gent

One comment

  1. Goede keuze van NSV: goed thema, sprekers die steunen op kiezers, en een moderator die naar de normen vand e rode VRTY relatief correct is. Meteen heeft men hier een goed alternatief voor het circusdebat van het nieuwste Sanctorum-vehikel ‘Res Publica’ met de clown Abu Imran en de hatelijke Brinckman…

Comments are closed.