In Engeland is activist Sam Melia (34) zopas veroordeeld tot twee jaar effectieve gevangenisstraf wegens het verspreiden van zelfklevers met een immigratie-kritische boodschap.

Melia is afkomstig uit Pudsey in West-Yorkshire, in het noorden van Engeland, en werd berecht in de rechtbank van Leeds. Hij werd beschuldigd van ‘aanzetten tot haat’ voor een reeks zelfklevers die hij verspreidde tussen 2019 en 2021.

Melia maakte ontwerpen voor zelfklevers, die dan aangeboden werden op de activistische Telegramgroep ‘Hunderd Handers’, waar mensen ze konden downloaden en zelf afdrukken en kleven. De zelfklevers droegen opschriften als: ‘ Never apologise for being white’, ‘There is a war on whites’, en ‘Its OK to be white’.

Rechter Tom Bayliss hield in de rechtbank een scheldtirade tegen Melia. ‘ Ik ben er zeker van dat jij denkt als een racist en een blanke supremacist. Jij hebt nazi-sympathieën en jij bent een antisemiet. We moeten ook anderen afschrikken. En jij ondermijnt de immigratie-inspanningen van de regering.’

Wat later dook een foto op waarbij de rechter met gebalde vuist de communistische Stalingroet brengt, ook bekend als de racistische BLM-groet, en dit voor een standbeeld van de veroordeelde communistische terrorist Nelson Mandela.

In 2017 gaf dezelfde rechter een pedofiel een gevangenisstraf van 8 maanden met uitstel voor het bezit van kinderverkrachtingsmateriaal. In 2022 gaf hij eenzelfde straf met uitstel aan een andere pedofiel, Bilal Akalwaya, 51, die had toegegeven dat hij de hond van een vriend verkracht had en die honderden afbeeldingen van kinderporno bezat met slachtoffertjes vanaf de leeftijd van 3 jaar.

James Dunkerley, de baas van de politie-eenheid ‘Counter Terrorism Policing North East’, juichte de veroordeling toe, en verklaarde: ‘ Wie haat brengt in onze gemeenschappen via acties zoals het aanbrengen van zelfklevers zal geïdentifeerd worden en voor de rechtbank gebracht worden.’

Sam Melia is gehuwd en heeft een jong kind. Hij is actief bij de activistische organisatie Patriotic Alternative.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Engeland: activist Sam Melia (34) 2 jaar opgesloten wegens zelfklevers”

  1. Deze veroordeling is werkelijk schandalig. Zowel de rechter als de grotendeels Blanke jury zijn lager dan laag.

    Hier is een (LEGALE!) video van Patriotic Alternative met extra informatie over de rechtzaak.

    https://odysee.com/@MarkCollett:6/PWR252:4

    Als iemand geld wil storten om Sam en zijn (8 maanden zwangere vrouw Laura Towler te helpen; klik op de GiveSendGo link:

    https://www.givesendgo.com/sammelia

    En hier is een artikel op de Patriotic Alternative website, (onze kameraden van PA werken aan een plan om Sam misschien sneller vrij te krijgen):

    https://www.patrioticalternative.org.uk/a_plan_for_sam

    https://www.patrioticalternative.org.uk/sam_melia_jailed_for_telling_the_truth

  2. De uitspraak van deze rechter in Leeds is zeer overtrokken.
    Binnen een democratie moet letterlijk en creatief je mening uiten gewoon mogelijk zijn. Volgens deze rechtbank dus niet! Aan deze uitspraak ligt uiteraard politieke motivatie ten grondslag. Hopenlijk komt deze creatieve kunstenaar vervroegd vrij!

  3. marc van kerckhoven

    Waar gaat ons ras naartoe? De omgekeerde wereld,
    mensen die in het verweer gaan om onze eigen idealen te verdedigen worden veroordeeld voor racisme door collaborerende extreem linkse rechters.Hier is totaal geen sprake van racisme maar zuivere zelfverdediging en een boodschap naar de niets vermoedende naïevelingen die dagelijks met desinformatie van de linkse pers worden geconfronteerd.
    Wie heeft zulke rechters benoemd en hoe hebben die het lef om zulke uitspraken te doen… Later zullen die rechters in de geschiedenis vermeld worden voor hun wandaden en collaboratie en die mee gewerkt hebben aan de ondergang van de Westerse beschaving… ze weten niet waar ze mee bezig zijn… of misschien juist wel, maar dan wordt het hoogtijd dat er wordt ingegrepen en we zulke rechters uit hun ambt zouden moeten ontzeggen.

  4. In de jaren 50 van vorige eeuw moesten we maar even over de oceaan kijken om te zien wat er in de US aan “modernisering” aan de gang was, om te kunnen voorspellen hoe het hier 20 jaar later zou aan toe gaan. Lles moet modern zijn, weet je wel.
    Nu moeten we dichterbij over de noordzee kijken hoe in het Verenigd Koninkrijk de autochtone bevolking zich met woke besmeurt en zichzelf in de vernietiging stort. Slaafs woke, beschamend onderdanig tegenover geïmporteerde godsdienst, vol haat, discriminatie en racisme verloochenen ze de eigen afkomst en volksaard.
    Lees dit au.b. binnen 20 jaar maar nog eens.

  5. De Gols Marijke

    hebben jullie geen rekeningnummer waarop ik een overschrijving kan verrichten om jullie te steunen

    REACT: Zeker! Dat is BE32 9730 7703 4202, met BIC(Swift)-code ARSP BE22.

Geef een reactie

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading